Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 17 iunie 2017

Sfatul zilei

Zi miraculoasă pentru Raci. Citește sfatul zilei de 17 iunie 2017

Racii simt protecția divină într-o zi în care aveau impresia că totul s-a dus de râpă.

Sfatul zilei de 17 iunie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Ai nevoie de o pauză astăzi. Relaxează-te! Meriți, având în vedere că în ultima perioadă ai fost foarte solicitat. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR – Este bine să îți asculți instincul, dar nu vei face nimic greșit dacă vei asculta și ce spun ceilalți. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI – Lasă trecutul în urmă. Nu îți va fi de folos. Concentrează-te apsupra prezentului și învață să ierți. Numărul norocos al zilei: 5.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 iunie 2017

CITEȘTE ȘI: Horoscop mayaș vară 2017. Iubirea schimbă tot

RAC – A venit momentul să te ocupi și de tine și de lucrurile pe care ți le dorești. Nu mai amâna. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU – Încearcă să te gândești și la tine, nu numai la ceilalți sau la ceea ce trebuie să faci. Riști să te îmbolnăvești din cauza stresului. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ – Bucură-te de ceea ce ai realizat până acum. Fii aproape de cei dragi și sărbătoriți împreună reușitele. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ – Nu te lăsa descurajat de ceilalți. Nu uita că roata se întorce. Cei care îți greșesc vor regreta la un moment dat. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION – Nu trebuie să îți fie teamă să își exprimi sentimentele. Recunoaște ceea ce simți. Vei vedea că te așteaptă lucruri frumoase. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR – Nu uita că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Așa că nu încerca să controlezi totul. Lasă evenimentele să decurgă în ritmul lor. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN – EșTi o persoană creativă, așa că folosește-ți talentele pentru a realiza lucruri de care te vei bucura alturi de ceilalți. Numărul norocos al zilei: 12.

VĂRSĂTOR – Nu este cazul să te sperii de lucrurile imprevizibile. Acceptă-le și vei învăța ceva din ele. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI – Pentru că aștepți ca ceva important să se întâmple, este posibil să te lași cuprins de panică. Încearcă să te relaxezi. Numărul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top