Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Conflicte și momente dramatice pentru zodii. Previziuni karmice 19-25 iunie 2017

Urmează o săptămână plină de neprevăzut pentru mai multe semne zodiacale. Vara se anunță una destul de încinsă. Conflictele vor fi la ordinea zilei.

Previziuni karmice 19-25 iunie 2017

ZODIILE DE FOC

BERBEC – Mare atenție la zilele de 22 și 23 iunie. Vei fi implicat în niște deplasări despre care nu aveai mare habar. Se schimbă multe aspecte din punct de vedere profesional.

LEU – Soarele intră în zodia Racului pe 21 iunie, iar asta înseamnă pentru tine o privire atentă spre trecut. Se poate vorbi inclusiv de sentimente contradictorii cu privire la ce ai făcut.

SĂGETĂTOR – Orice dialog pe teme financiare va fi îngreunat astăzi. Apar situații care mai de care mai complicate din punct de vedere contractual. Unele plăți bat cu disperare la ușă.

ZODIILE DE AER

GEMENI – Egoismul îți face mult rău în această perioadă. Soluția de a te închide în tine nu pare a fi una fructuoasă, mai ales că multe persoane din jurul tău ți-au prins deja jocul.

BALANȚĂ – Încăpățânarea ta poate da roade dacă vei avea habar cum să pui problema. Impune-te cu argumente.

VĂRSĂTOR – Nu este o perioadă în care să fii încurajat să faci schimbări profesionale. Nu te lăsa purtat de val, oricât de frumos ar fi totul.

ZODIILE DE APĂ

RAC – Ești tentat să renunți la anumite angajamente ori chiar la locul de muncă. Mare grijă la tot ceea ce faci în următoarea perioadă.

SCORPION – Ai ocazia să rezolvi probleme serioase prin ceartă. Da, prin discuții aprinse se poate ajunge la un numitor comun.

PEȘTI – Dialogurile cu cei din jur s-ar putea intensifica și ar putea exploda într-un mod nedorit. Atenție la zilele de 22, 23 și 24 iunie.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 iunie 2017

CITESTE SI: Horoscop mayaș vară 2017. Iubirea schimbă tot

ZODIILE DE PĂMÂNT

TAUR – Secretomania te poate ajuta în evenimentele care îți vor marca existența în următoarea perioadă.

FECIOARĂ – Se recomandă tăcere diplomatică, altfel te vei angrena în conflicte pe care nu ești capabil să le duci la capăt.

CAPRICORN – Vei avea parte de câteva tentative eșuate de a te relansa din punct de vedere carieristic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top