Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 26 iunie – 2 iulie. Începe perioada răsturnărilor de situație

Începe perioada răsturnărilor de situație pentru majoritatea zodiilor. Află cum stai din punct de vedere karmic începând cu data de 26 iunie.

Previziuni karmice 26 iunie – 2 iulie

ZODIILE DE AER

Gemenii vor fi logici, pragmatici, mai raționali ca niciodată. Vor fi pregătiți să riposteze cu opinii bine argumentate. Îi vor uimi pe cei din jur și pot avea câștig de cauză într-o situație stringentă de la locul de muncă.

Vărsătorii vor trăi momente confuze, vor deveni sensibili, irascibili, greu de abordat. E recomandat pentru acești nativi să nu iasă în mulțime dat fiind felul în care se prezintă situația lor emoțională.

Săptămâna aduce multă neliniște în rândul nativilor zodiei Balanță. Vor deveni extrem de vulnerabili la schimbările neanunțate, schimbări care îi vor lovi din toate părțile.

ZODIILE DE APĂ

Scorpionii pot ceda nervos în orice zi a săptămânii. Urmează o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar pentru ele.

Peștii au parte de protecție divină, iar din 26 iunie se vor remarca din toate punctele de vedere. Nu e exclus să guste din șampania celebrității.

Racii devin mai creativi și, totodată, mai sinceri cu ei înșiși.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Nativii zodiei Taur vor fi direct vizați de anumite schimbări financiare. Se vor trezi cu bani mai puțini în buzunar, iar asta îi va debusola.

Fecioarele trebuie să dea dovadă de bună credință mai mult ca oricând. Profesionalismul lor va fi pus la grea încercare în perioada următoare.

Capricornii trebuie să își schimbe întreaga conduită dacă doresc rezultate vizibile. Trebuie să conștientizeze că nu totul se obține bătând din palme.

CITESTE SI: Horoscop Minerva săptămâna 25 iunie – 1 iulie 2017 INTEGRAL. Previziuni pentru toate zodiile

ZODIILE DE FOC

Berbecii vor iubi ca în adolescență. Prezenta planetei dragostei, Venus, în semnul lor zodiacal îi va face să se dedice complet sectorului amoros.

Săgetătorilor le va merge din ce în ce mai bine, mai ales din 27 iunie încolo.

Leii vor traversa o perioadă haotică din toate punctele de vedere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top