Connect with us

Revistateo.ro

O femeie, în vârstă de 50 de ani, mamă a patru copii, a murit după ce a încercat o metodă de slăbire! ATENȚIE! Multe femei fac asta!

Stiri

A vrut să slăbească, dar a murit! Multe femei apelează la această metodă

Linda Baranowski avea 50 de ani și își dorea cu orice preț să slăbească. Femeia își dorea o siluetă de invidiat și era în stare de orice numai să scape de kilogramele în plus. Așa se face că a auzit de o metodă, care ar face minuni, însă, din păcate, ea și-a găsit sfârșitul.

Metoda de slăbire care a ucis-o pe femeie

Linda Baranowski era mama a patru copii. Într-o zi a văzut o reclamă pe un site de socializare la un medicament și o cremă, care promiteau să facă minuni. Ea și-a pus toate speranțele, a comandat produsele, cu gândul că o vor ajuta să scape de kilogramele în plus.

După cinci săptămâni de tratament, au început durerile de stomac. A început să intre în panică abia atunci când a observat că de fiecare dată când folosea crema împotriva celulitei se învinețea.

Medicul Geoffrey Sullivan a declarat: „Este posibil ca Linda Baranowski să moară ca urmare a unei reacții inflamatorii la suplimentele alimentare pe care le folosea.”

CITEȘTE ȘI: Atenție! Această boală te poate ucide în 24 de ore. Un tânăr din Brașov a murit zilele trecute

Familia femeii a făcut publică tragedia, pentru a trage un semnal de alarmă. Ei au vrut să afle acest caz toate femeile, care s-au gândit să apeleze la această metodă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top