Connect with us

Revistateo.ro

Siropul de bere te pate ajuta să scapi de o problemă de sănătate comună. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum se prepară.

Naturiste

Siropul de bere te ajută să scapi de o problemă de sănătate comună. Iată cum se prepră

Chiar și după ce te vindeci de răceală, poți rămâne cu o tuse care persistă mai multe săptămâni. Pentru a scăpa de această problemă, poți folosi siropul de bere. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoi pentru a-l prepara.

Siropul de bere te ajută să scapi de o problemă de sănătate comună. Iată cum se prepră

Pentru a pregăti siropul de bere ai nevoie de următoarele ingrediente: două căni de bere și o jumătate de cană de zahăr. De asemenea, ai nevoie de un recipient din sticlă, cu capac, în care să ții acel sirop.

Pentru a pregăti siropul trebuie să topești zahărul. Pune-l într-un recipient la foc mic și lasă-l câteva minute. Când se caramelizează zahărul, amestecă-l cu berea. Lasă amestecul la fiert pentru 15 sau 20 de minute. Este important să amesteci continuu în timp ce berea și zahărul sunt pe foc. Când este gata, siropul trebuie să aibă consistența și culoarea mierii.

Când este gata, siropul poate fi pus într-un recipient din sticlă, cu capac. Acesta trebuie să fie depozitat într-un loc în care este întuneric.

CITEȘTE ȘI: Beneficiile siropului de MACESE si cum il poti prepara acasa

CITEȘTE ȘI: Siropul care iti reface ficatul

Este indicat să se consume în fiecare zi câte o lingură din acest sirop. Astfel vei scăpa de tusea supărătoare care poate persista chiar și după ce răceala se vindecă.

Așadar, dacă după o răceală ai rămas cu o tuse supărătoare, tot ce trebuie să faci este să prepari un sirop din bere. Ai nevoie de două ingrediente care se găsesc cu ușurință. De asemenea, acest sirop se prepară foarte ușor. Este un remediu pe care îl poți încerca și tu pentru a trata tusea supărătoare care poate să rămână uneori după o răceală.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top