Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt cuvintele pe care credincioșii nu trebuie să le rostească niciodată. Este păcat să spui astfel de lucruri.

Stil de viata

Cuvintele pe care credincioșii nu trebuie să le rostească niciodată

Știm că uneori cuvintele pot fi foarte puternice. Îi pot răni pe ceilalți sau îi pot ajuta. Află care sunt cuvintele pe care credincioșii nu trebuie să le rostească niciodată. Iată ce spune Wesley Baines, editor Beliefnet, în legătură cu acest subiect.

Cuvintele pe care credincioșii nu trebuie să le rostească niciodată

1. ”Vei ajunge în iad!”. Este o afirmație gravă care nu trebuie rostită de un credincios. Dacă o anumită persoană are o atitudine care nu își place, îi poți comunica lucrul acesta într-un alt mod. Important este să nu îl judeci. Nimeni nu știe cine sau când va ajunge în iad. De aceea este bine să se evite astfel de cuvinte.

2. ”Este adevărat, pentru că așa spune Biblia!”. Nu este bine să rostești aceste cuvinte dacă nu ai citit Biblia, ci doar ai auzit anumite lucruri de la alții. Trebuie să acorzi atenție lucrurilor pe care le spui.

3. ”Totul se întâmplă cu un motiv”. Uneori, când trec prin momente dificile, oamenii își spun că suferința lor a apărut cu un motiv. Astfel, le este mai ușor să accepte situația. Totuși, după un anumit timp, se pare că suferința lor va fi mult mai mare, dacă își spun astfel de lucruri.

CITEȘTE ȘI: De ce sufera oamenii credinciosi. Sfaturi de viata de la parintele Vasile Ioana

CITEȘTE ȘI: De ce nu au voie credinciosii sa intre in altar

4. ”Trebuie să ai mai multă credință!”. Când ceva nu este bine în viața unei persoane, dacă îi vei spune că totul se întâmplă pentru că și-a pierdut credința, nu îi vei oferi ajutor.

5. ”Aici și-a băgat coada diavolul!”. Uneori, oamenii au tendința de a da vina pe altcineva pentru lucrurile negative care se întâmplă în vița lor. Totuși, se pare că nu este o soluție bună să spui că diavolul este de vină pentru tot ceea ce se întâmplă. Este bine ca fiecare să își analizeze viața și acțiunile îniante de orice.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top