Connect with us

Revistateo.ro

Te întrebi cum poți să slăbești fără să îți pui sănătatea în pericol? Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Cura de Slabire

Așa slăbești fără să îți pui sănătatea în pericol

Nu este ușor să scapi de kilogramele în plus. Pentru a te asigura că vei reuși să slăbești și să ajungi la silueta la care visezi, ai putea ține cont de sfaturile de mai jos. Așa slăbești fără să îți pui sănătatea în pericol.

Așa slăbești fără să îți pui sănătatea în pericol

1. Consumă multe lichide. Este indicat să ai mereu la tine o sticlă cu apă. Te va ajuta să slăbești. Asta pentru că atunci când simți nevoia să mănânci mai mult decât ar trebui, poți să bei apă. Astfel apare senzația de sațietate. Vei consuma mai puține alimente, deci vei slăbi. Este indicat să începi să bei apă de dimineață și să faci asta și pe parcursul zilei.

2. Încearcă să faci anumite antrenamente. Sunt eficiente antrenamentele care implică exerciții de mare intensitate, pentru câteva secunde, urmate apoi de pauze de câteva secunde. Astfel vei arde mai repede caloriile și vei putea pierde kilogramele nedorite. Nu trebuie să faci sport în fiecare zi. De 3 sau 4 ori pe sătpămână este suficient.

CITEȘTE ȘI: Dieta cu apă

CITEȘTE ȘI: Supa delicioasă care te ajută să slăbești într-o săptămână. Se prepară așa

3. Consumă anumite alimente la fiecare masă. Ai nevoie de proteine, de fibre și de grăsimi sănătoase. Datorită fibrelor apare senzația de sațietate. Grăsimile sănătoase nu se digeră foarte repede, motiv pentru care nu vei simți nevoia să mănâci foarte mult și foarte des. Proteinele îți dau energie.

4. Încearcă să îți păcălești creierul. Este bine să pui mâncarea în farfurii mai mici. Dacă acestea vor fi pline, atunci îți vei păcăli creierul, care va crede că ai mâncat mai mult. În realitate, vei consuma o cantitate suficientă de mâncare. Nu îți vei priva corpul de substanțele nutritive de care are nevoie pentru a funcționa așa cum trebuie. De asemenea, vei reuși să scapi de kilogramele în plus.

Poți încerca și tu aceste trucuri pentru a ajunge la silueta la care visezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top