Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Cum a slăbit Gabriela Cristea 16 kilograme pe vremea când prezenta un reality-show matrimonial

Gabriela Cristea e una din cele mai iubite prezentatoare tv din România. La fel ca multe femei, și Gabi s-a luptat cu kilogramele în plus.

Cum a slăbit Gabriela Cristea 16 kilograme

Vedeta care a prezentat pe vremuri reality-show-ul matrimonial „Noră pentru mama” apărea la televizor cu forme rubensiene, după care i-a surprins pe toți.

„Nu am restricţii la mâncare, mănânc cât pot de sănătos! Mănânc de cinci ori pe zi, trei mese principale şi două gustări! De exemplu, dimineaţa beau un pahar mare de apă plată cu lămâie stoarsă.

Mai târziu, mănânc un iaurt cu târâţe sau seminţe. La ora 10 iau o gustare, o masă de fructe. La prânz, servesc o friptură cu salată sau peşte cu salată, poate chiar o salată mare cu carne sau mâncare gătită.

Pe la ora 16.30 mai iau o gustare, care poate conţine iaurt cu biscuiţi, sau pot mânca şi ciocolată, plus seminţe. Seminţele pot fi de susan, de in sau dovleac sau seminţe de floarea soarelui, migdale, alune sau fistic.

Seara mănânc legume – ori fierte ori crude, şi înainte de culcare beau un ceai tradiţional din plante, care poate fi ori din tei, de soc sau cozi de cireşe, care mă linişteşte”, a dezvăluit Gabriela într-un interviu pentru PRO TV MAGAZIN.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Mirela Retegan de la Gașca Zurli 12 kilograme. Te-ai gândit la asta?

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme? Evită cât poate acest aliment

„Am avut un nutriţionist care m-a îndrumat, Vera Daghie, care a scos recent si o carte care se numeşte “Diete personalizate”. Am făcut şi foarte mult sport, am mers la sală.

Am slăbit aproximativ 16 kilograme în mai puţin de jumătate de an. Am slăbit mai repede la început, apoi am stagnat, iar acum am slăbit din nou!”, a mai spus îndrăgita vedetă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top