Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt prietenii și dușmanii fiecărei zodii. Trebuie să stai departe de anumite persoane, și să fii aproape de altele.

Astro-FUN

Prietenii și dușmanii fiecărei zodii. De cine trebuie să te ferești și pe cine trebuie să ai aproape

În funcție de semnul tău zodiacal, te poți înțelege de minune cu anumite persoane. Însă, pe de altă parte, vor exista și unii oameni față de care trebuie să păstrezi distanța. Iată care sunt prietenii și dușmanii fiecărei zodii.

Prietenii și dușmanii fiecărei zodii. De cine trebuie să te ferești și pe cine trebuie să ai aproape

Berbec. Pentru tine, prietenii sunt foarte importanți. Vei fi mereu alături de ei atunci când au nevoie. Oamenii pe care îi poți considera prieteni sunt Leii, Săgetătorii și Gemenii. Nu te înțelegi prea bine cu Fecioarele și Capricornii. Asta pentru că nu aveți multe lucruri în comun.

Taur. Prietenii Taurilor sunt cei în care aceștia regăsesc propriile lor trăsături. Se vor înțelege mereu bine cu Racii, Peștii, Fecioarele și chiar cu Vărsătorii. Pot intra în conflict cu Gemenii și Balanțele. Și asta pentru că simt că nu le acordă atenția cuvenită.

Gemeni. Te înțelegi bine cu Leii, cu Balanțele, cu Scorpionii și cu Vărsătorii. Vă bucurați unii de compaia celorlalți. Însă, la un moment dat ai putea intra în conflict cu Racii și Capricornii. Te vei simți mereu criticat de ei.

Rac. Vei găsi prieteni adevărați în Raci, Fecioare, Scorpioni și Capricorni. Aceștia te apreciază și vă lăsați ghidați de aceleași principii. La polul opus se află Gemenii, Leii și Balanțele. Ai putea avea anumite probleme cu acești nativi.

Leu. Îți faci prieteni cu ușurință, însă cu aceeași ușurință îți poți face și dușmani. Racii, Scorpionii și Capricornii nu pot fi prietenii tăi. Însă, Berbecii, Gemenii și Peștii pot fi prietenii tăi. Îți apreciază sinceritatea, optimismul și puterea.

Fecioară. Te implici trup și suflet în relațiile de prietenie, dacă sunt importante pentru tine. Vei găsi buni prieteni în următoarele zodii: Taur, Rac și Pești. Ar fi ideal dacă ai putea să păstrezi distanța față de Berbeci, Lei și Săgetători.

Balanță. Pentru Balanțe, prietenii sunt importanți. Nu le place singurătatea și vor să fie deseori alături de cei dragi. Cei mai buni prieteni ai Balanțelor sunt Leii, Gemenii și Săgetătorii. Nu se înțeleg prea bine cu Taurii și Racii.

CITEȘTE ȘI: Top 4 zodii care isi tradeaza usor prietenii. Ai intalnit vreodata o astfel de persoana?

CITEȘTE ȘI: TOP 4 zodii care IAU FOC imediat! Vezi care sunt cele mai agitate zodii!

Prietenii și dușmanii fiecărei zodii. De cine trebuie să te ferești și pe cine trebuie să ai aproape

Scorpion. Orgoliul și ambiția Scorpionilor ar putea fi uneori de vină pentru conflictele cu Berbecii și Leii. Ești atent când îți alegi prietenii și nici nu consideri că ai mulți prieteni. Cei mai buni prieteni ai Scorpionilor sunt Taurii, Balanțele și Capricornii.

Săgetător. Deși ești o persoană deschisă, car e nu întâmpină dificultăți atunci când leagă prietenii, preferi să păstrezi totuși distanța. Gemenii, Vărsătorii și Peștii sunt cei care îți câștigă inima și prietenia. Însă, preferi să stai departe de Capricorni. Nu vă veți înțelege niciodată.

Capricorn. Racii, Fecioarele și Scorpionii sunt cei pe care îi consideri prieteni. Sunt apropiați de sufletul tău pentru că aveți mai multe lucruri în comun. Însă șansele sunt foarte mari să intri în conflict cu Berbecii și Vărsătorii.

Vărsător. Nu eziți să faci sacrificii pentru prietenii tăi. Gemenii, Leii și Fecioarele sunt cei mai buni prieteni ai tăi. Deși ești o persoană care poate avea mulți prieteni, numai cei trei nativi sunt aproape de sufletu lor. Cu Racii și Capricornii vei avea mereu probleme.

Pești. Nu ai nimic în comun cu Berbecii și Vărsătorii. Nici cu Gemenii situația nu este prea roz. Taurii, Racii și Capricornii sunt prietenii tăi adevărați, alături de care vei fi mereu, indiferent de situație.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top