Connect with us

Revistateo.ro

Specialiștii au dezvăluit care este secretul pentru o experiență sexuală de neuitat. Află despre ce este vorba și ce trebuie să faci.

dragoste

Secretul pentru o experiență sexuală de neuitat

Sunt unele greșeli pe care oamenii le fac în legătură cu sexul. Din cauza lor, experiența sexuală nu va fi una prea plăcută. De aceea pot să apară unele probleme în cuplu. Iată care este secretul pentru o experiență sexuală pe care nu o vei uita prea curând.

Secretul pentru o experiență sexuală de neuitat

Potrivit specialiștilor, sunt unele lucruri pe care oamenii nu le știu despre sex. Sau au informații eronate legate de acest subiect. Se pare că cea mai mare problemă care poate să apară în timpul actului sexual este reprezentată de așteptările nerealiste.

„Din cultura, religia şi educaţia noastră, cei mai mulţi dintre noi am primit mesaje mai mult sau mai puţin explicite despre sex ca fiind ceva greşit, murdar şi ruşinos“, este explicația ofetită de terapeutul sexual Louise Mazanti, potrivit adevarul.ro

Specialiștii exlică faptul că este important să știm ce așteptări avem de la o experiență sexuală. De asemenea, aceste așteptări trebuie să fie revizuite. Asftel, experiențele vor fi mult mai intense, mult mai plăcute. Este important ca atunci când se gândesc la sex, oamenii să nu se concentreze numai asupra scopului final, adică obținerea unui orgasm. Este important să vadă actul sexual ca pe o experiență plăcută.

CITEȘTE ȘI: 6 lucruri pe care numai un bărbat adevărat le face în pat. Femeile vor ce scrie la punctul 4

CITEȘTE ȘI: Specialiștii explică de ce bărbații au orgasm mai des decât femeile

„Dacă privim sexul ca pe o experienţă orientată spre plăcere, posibilitatea plăcerii sexuale creşte foarte mult“, a mai adăugat Mazanti. „Atunci când nu ne mai concentrăm asupra atingerii orgasmului genital, lăsăm loc pentru o intimitate mai mare, o excitare mai profundă şi mai lungă, deci o plăcere reală şi completă. Şi, în cele din urmă, orgasme în întregul corp“.

Așadar, pentru a avea parte de o experiență sexuală de neuitat, este important ca așteptările să fie revizuite. Astfel sexul va fi o activitate mult mai plăcută și mult mai intensă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top