Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – SĂGETĂTOR

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – SĂGETĂTOR – Află ce îți rezervă astrele!

Zile bune: 6, 7, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 26, 30
Zile proaste: 3, 14, 15, 18, 25, 28
Relațional: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 18, 19, 25, 28, 29
Finaciar: 10, 11, 12

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Pentru cei născuți în semnul Săgetătorului, iulie va fi un o perioadă dificilă, dar promițătoare.

Nu trebuie să se sperie, nu sunt aspecte cu adevărat provocatoare sau situații critice, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie delăsători, dimpotrivă, să fie vigilenți pentru că asta le-ar permite să folosească oportunitățile lunii la maxim. Stăpânul lor planetar, le va permite să se descurce în orice confruntare.

În ansamblu, vorbim despre o etapă pe care o vor parcurge nestingheriţi, iar perioadele dinamice se vor schimba cu perioade de linişte care pot fi descrise ca fiind absolut pașnice și stabile. Desigur, totul ţine de tema natală a fiecăruia, în general este greu de determinat cu claritate, exact, care sau cum vor alterna aceste perioade.

Ei de regulă sunt pregătiţi pentru ceea ce îi așteaptă. Acum are sens să se încreadă în intuiția lor, nu numai în domeniul relațiilor personale. Chiar și la muncă trebuie să ţină cont de intuiţie, să se încreadă în instinctul lor care ar trebui să aibă prioritate.

Dacă stau să se gândească prea mult, lucrurile se schimbă, îţi vor încetini propriul progres, iar Luna Neagră conjunctă cu Mercur, va întări poziția nefavorabilă a acestuia din urmă și este puțin probabil să-şi atingă scopul propus. Accentul ar trebui să cadă mai de grabă, pe viața profesională.

Relațional pentru cei singuri se anticipează o poveste de dragoste neașteptată, iar pentru cei care sunt deja în cuplu, unele turbulențe vor neceseita o evaluare a situației și o analiză atentă și ar putea să ia o decizie dacă vor continua drumul împreună sau se despart.

Cu toate acestea, sfatul meu este să nu se pripească să ia decizii majore în materie de dragoste, copii sau o sarcină. Cum spuneam, cei singuri nu vor avea nicio problemă în a găsi un partener.

Înainte de 8 iulie ar putea constata cu surprindere, că dragostea se află în vecinătatea casei lor printre prietenii apropiați. După aceea, vorbim de dragoste pe meleaguri străine, o întâlnire de desti în timpul unui pelerianj, în mediul academic dacă dau examen la facultate, apoi către sfârșitul lunii, șansa iubirii se mută printre…colegii de servici.

Interesant este că luna aceasta, familia și colegii vor pune umărul să dea o mână de ajutor la găsirea unui partener. Este o perioadă în care trebuie să-și asculte mai atent sentimentele, dar, în același timp, nu trebuie să confunde vocea inimii cu cea a instinctului sexual. Atât cei căsătoriți, cât și cei singuri, vor avea numeroase oportunități de a-și pune în aplicare planurile.

Chiar și cele mai mari proiecte ar putea fi aduse la viață în cel mai scurt timp posibil! În general, luna iulie este un moment propice pentru a acționa în mod clar, cu îndrăzneală și uneori chiar în timp util.

Dar trebuie să înțeleagă, la sfârșitul zilei, că deciziile pe care le iau nu le afectează doar propria voastră viață ci și pe a celor dragi.

Dacă sunt convinși că au relașia care o doresc, să meargă mai departe, dacă nu, cum spuneam și mai sus să pună punct. Să se ferească de soluțiile de moment care mai mult îi amărăsc decât să le dea certitudinea iubirii.

Profesional vor trebui să depună eforturi serioase pentru a promova în ceea ce fac.

Cei care lucreayă în domeniul vânzărilor ar trebui să se concentreze pe promovarea produselor cu strategii mai bune de marketing, și dacă trebuie să apeleze la cunoștințele și prietenii potenți pentru promovarea afacerii lor.

Cu toate aceste eforturi, iulie este o lună favorabilă pentru a-și atinge obiectivele în carieră.

Și un rol decisiv în aceasta l-ar putea avea prietenii. Vor primi o serie de bonusuri pentru care trebuie să muncească însă, dar și satisfacțiile vor fi pe măsură.

Să nu se îndoiască de abilitățile lor creative, au o mulțime de rezerve ascunse și acum este momentul să le folosească pentru a obține cele mai bune rezultate. Este puțin probabil ca rivalii lor să aibă forța de a-i domina.

Dacă lucrează pentru ei, să nu încetinească ritmul, să nu aibă încredere în nimeni și să nu caute un traseu alternativ. Nu au nevoie de ajutor de la alții ci au nevoie de spațiu de mișcare.

Dușmanul lor principal sunt chiar propriile îndoieli. Să crească ritmul căci din a doua parte a lunii au șansa să ajungă foarte rapid în vârf. În schimb să nu supraliciteze. Să nu riște să se apuce de lucruri pe care știu că nu le stăpânesc.

Și incă ceva, independența și munca din greu nu vor duce la rezultate corecte, în schimb cooperarea și munca în echipă vor fi de mare ajutor. Harul lor social și adaptabilitatea sunt adevărată mană cerească.

Din punct de vedere financiar, vor avea face cheltuieli serioase până undeva după 22 iulie. Și vor face eforturi din greu să obțină acești bani dacă nu îi au.

Așa că cel mai bun lucru mi se pare a fi o regândirea a bugetului propriu pentru a vă reduce cheltuielile și pentru a încheia cu împrumuturile vechi. Lucrurile se vor îmbunătății în ultima parte a lunii.

Sănătatea nu cred să ridice probleme, dimpotriva ar putea ca familia să îi sfătuiască să-și consume energia debordantă într-o sală de fitness. De fapt, asemenea altor semne, sănătatea Săgetătorilor depinde foarte multe de satisfacțiile din planul profesional și familial.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top