Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – SCORPION

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – SCORPION – Află ce îți rezervă astrele!

Zile bune: 1, 4, 10, 11, 12, 14, 18, 19, 21, 22, 28, 30
Zile proaste: 8, 9, 15, 29
Relațional: 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 13, 23, 24, 25, 26, 27
Finaciar: 8, 9

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Luna aceasta, tranzitul Lunii Neagre prin Casa personalităţii îi va marca pe cei născuți sub semnul Scorpionului, lucru destul de neobişnuit.

Vor fi susţinuţi şi de un trigon în semne de Foc din care fac parte Nodul Nord, conjuncţia Luna Neagră – Saturn şi Uranus, iar acest lucru poate garanta succesul în majoritatea disputelor.

Personal vor trebui să lucreze, să nu se aşteapte ca altcineva să muncească pentru ei. Acum, pentru Scorpioni ar avea sens să se concentreze ca să facă o sinteză a propriilor inițiative și a necesităților reale.

Aşa ar fi, de exemplu, în domeniul muncii, dar dacă nu lucrează pentru ei, vor trebui să aloce acelaşi timp şi spaţiu şi propriilor proiecte dar şi celor în care sunt implicaţi, pe linie profesională. Din asta ar trebui să înţeleagă că avem de-a face cu un spectru mai larg de oportunități și de posibilități.

Nu trebuie să se aștepte ca toți factorii externi să îi avantajeze dar acest lucru nu trebuie să îi îngrijreze. Dinamica perioadei le va permite să aleagă cu ușurință drumul drumul pe care o vor lua. Iulie va fi un moment deosebit pentru Scorpionii marcaţi de spirit de aventură.

Este important să nu uite însă, că în acelaşi timp au destui duşmani care îi pândesc din umbră, Venus ar putea deveni o amenințare serioasă la adresa liniștii lor, dacă se hotărăsc să acționezi la primul flirt, fără grijă, fără arta seducţiei sau dacă se concentrezi pe tendințe excesiv de altruiste.

Realizările personale vor prevala asupra preocupărilor interne și asupra aspectelor psihologice ale relaţiilor. Nu pot ignora problemele familiei și trebuie să le lămurească periodic.

Relaţional, cei care sunt singuri ar putea întâlni iubirea unveva peste hotare când vor pleca în vacanţă. De asemenea, pot întâlni dragostea în mediul academic sau în locuri spirituale.

Cuplurile vor fi preocupate cu planurile de renovare ale casei, dacă însă doresc să investească într-o casă nouă ar trebui să amânate până după 10 septembrie.

La fel se pune problema şi pentru conceperea unui copil, luna iulie nu este o lună propice pentru aşa ceva. Un lucru foarte important este să fie ei înşişi. Nu este nevoie să fie originali, ci că se concentreze asupra exemplelor altor persoane. Au o minte inovativă, deci să o folosească!

Dacă vor neapărat să câştige atenția cuiva, ideală ar fi o acțiune combinată de viclenie și de carismă. Să fie convingătoră și aşa cum procedează acum vor trebui să procedeze în continuare.

Totuşi jocul amoros rebuie să fie unul blând, nu unul care să compromită flagrant propriile sale principii. Cei dragi îi vor sprijini în orice fac, în general, iulie va fi un moment excelent pentru dezvoltarea relațiilor de familie și ar fi păcat să nu se folosească de asta.

Profesional, să folosească această lună pentru a reevalua și a-şi reexamina cariera și perspectivele de afaceri. Vor putea folosi numeroasele șanse pe care le au pentru a obține tot ce-şi doresc.

Moderaţia este importantă acum, să fie prudenţi şi atenţi, în primul rând faţă de sine, altfel riscă să piardă cele mai profitabile oportunităţi.

Îşi pot atinge obiectivele cu ajutorul abilităților sociale, prin cooperare cu ceilalţi și să facă apeleze la compromisurile necesare doar dacă este necesar. Trebuie să se concentreze pe schimbarea imaginii personale prin eliminarea lucrurilor inutile din viața lor.

Posibil să fie nevoiţi să facă mai multe alegeri profesionale şi cele mai importante aspecte vor fi concentrate în prima decadă a lunii, nu vor fi nevoiţi să fie mereu la la limită. Pe de altă parte, este puțin probabil să provoace dificultăți, mai ales că recompensa promite să fie una uriaşă.

Dacă lucrează pentru ei, să facă un efort în plus şi să nu uite că au rivali puternici, la fel cum au şi parteneri, dar să nu excludă colaborarea şi cooperarea pentru că rezultatul va fi unul profitabil, cu cu condiția să planifice totul în mod corespunzător.

Dacă nu au propria afacere, să-şi împartă resursele în mod egal între sarcinile de serviciu şi propriile idei. Să nu ezite să facă ce li se cere, deoarece acest lucru este important pentru că în viitor le va aduce o sumă de oportunități.

Financiar este timpul să îşi revigoreze conturile, cu sume consistente din activităţile pe care le desfăşoară. Instinctul lor financiar este admirabil și pot câștiga mai mulți bani ajutându-i pe alții să devină bogați decât să se ajutepe sine.

Veniturile lor vor spori prin multă determinare și efort. Acum îşi pot plăti datoriile făcute în luna iunie. Câștigurile lor sunt sporite de cele ale partenerului de viaţă sau din economii provenite din redevențe pentru persoanele angajate în artele plastice.

Ca sănătate nu se pot plânge pentru că au o lună excelentă iar libidoul tău va fi foarte mare. S-ar putea să aibă probleme cu sinusurile sau cu polipii. Le-ar prinde bine o cură de detoxifiere ca să-şi cureţe corpul de toxine și să scadă din greutate, dacă este necesar.

Pe de altă parte vor fi atraşi spre meditaţie, spre spiritualitate, expansiune intelectuală și misticism dar şi spre călătoriile în străinătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top