Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

INCENDIU DEVASTATOR – E dezastru IMINENT – Flăcările au 10 metri înălțime

Un incendiu puternic a izbucnit la două depozite din zona Baloteşti. Întreaga zonă este cuprinsă de fum. Fumul se vede de la Arcul de Triumf, aflat la 17 – 18 km faţă de zona incendiului.

ACTUALIZARE, 21:27 – Therme a fost evacuat. 1000 de oameni forțați să părăsească parcul acvatic. Citește în detaliu pe huff.ro.

ACTUALIZARE, 20:49 – DSU: Aeroportul Otopeni a fost informat privind direcţia de propagare a fumului

Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti, aflat în apropierea localităţii Baloteşti, acolo unde un puternic incendiu a izbucnit la două depozie, a fost informat asupra direcţiei de propagare a fumului, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit DSU, reprezentanţii aeroportului Henri Coandă din Capitală au fost informaţi privind direcţia de propagare a fumului.

Un incendiu puternic a izbucnit marţi seară la două hale unde se produceau mase plastice și mobilă, aflate în nordul Capitalei.

Focul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați.

La ora transmiterii ştirii, la faţa locului acţionează16 autospeciale de stingere.

Raed Arafat a declarat, marţi seara, că flăcările au cuprins un depozit de mobilă şi un depozit de PET-uri, pe o suprafaţă care depăşeşete 3.000 de metri şi că, până la ora transmiterii ştirii, nu există victime.

Totodată, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, într-o intervenţie telefonică, că o persoană care se afla într-una dintre imobile a fost evacuată şi că locuinţele cele mai apropiate se află la aproximativ 400-500 de metri, însă propagarea flăcărilor se face pe verticală.

„Una dintre hale este distrusă în totalitate, are pereţii dărâmaţi şi plafonul prăbuşit, şi se aud explozii succesive ale recipientelor sub presiune din interior”, a precizat Daniel Vasile.

Pompierii acţionează la o distanţă de 50-70 de metri.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov le recomandă locuitorilor din apropierea incendiului izbucnit la două depozite din localitatea ilfoveană Baloteşti să rămână în locuinţe.

Oamenii care se află în apropierea incendiului izbucnit la două depozite din localitatea ilfoveană Baloteşti ar trebui să rămână în locuinţe, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, într-o intervenţie telefonică, că o persoană care se afla într-una dintre imobile a fost evacuată şi că locuinţele cele mai apropiate se află la aproximativ 400-500 de metri, însă propagarea flăcărilor se face pe verticală.

„Una dintre hale este distrusă în totalitate, are pereţii dărâmaţi şi plafonul prăbuşit, şi se aud explozii succesive ale recipientelor sub presiune din interior”, a precizat Daniel Vasile.

Un incendiu puternic a izbucnit marţi seară la două hale unde se produceau mase plastice și mobilă, aflate în nordul Capitalei. Focul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați.

La ora transmiterii ştirii, la faţa locului acţionează16 autospeciale de stingere. Pompierii acţionează la o distanţă de 50-70 de metri.

Raed Arafat a declarat, marţi seara, că flăcările au cuprins un depozit de mobilă şi un depozit de PET-uri, pe o suprafaţă care depăşeşte 3.000 de metri şi că, până la ora transmiterii ştirii, nu există victime.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top