Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Pești 2 - 8 iulie 2017. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână din punct de vedere sentimental și nu numai.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Pești 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Pești 2 – 8 iulie 2017. Posibil ca unele probleme, săptămâna aceasta, să fie legate de serviciu, de locul de muncă, scapă un loc de muncă printre degete deoarece nu studiile necesare sau pur si simplu, nu că se plictisesc, ci iritaţi de atitudinea unor colegi de muncă să renunţe la a mai merge la treabă.

Cred că ce se petrece la nivelul Casei banilor munciţi ar trebui să îi facă ceva mai realişti pentru că odată cu pierderea locului de muncă pierd şi singura lor şansă de venit şi cum nu stau prea grozav la capitolul acesta nu le va fi moale deloc chiar dacă acum lor li se pare că l-au prins pe Dumnezeu de un picior. Orice sac are fund. Ceea ce aminteam şi la vecinii lor Vărsător le aduce beneficii celor care lucrează în domeniul creaţiei de tip arhitectură, design obicte de uz casnic, design vestimentar şi de încălţăminte.

Pe 3 iulie se discută cu familia o posibilă plecare la muncă în străinătate

Mi se pare de asemenea, că acel Careu în T cu Jupiter focar care a încis lumea astrală de câteva săptămâni vune, să-şi lase amprenta şi asupra lor chiar dacă sugerează că o bună perioadă de timp se mai pot baza pe veniturile din muncă proprie.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Pe 3 iulie se discută cu familia o posibilă plecare la muncă în străinătate sau reluarea unor studii pe care dintr-un capriciu tipi nativilor Peşti le-au abandonat. De asemenea, cei tineri au acum şansa de a-şi descoperi un mentor şi prin acesta să-şi găsească drumul pe care îl vor urma, şi vor porni pe propriul drum cu forţe mari deoarece Venus, Saturn şi Uranus le susţin dorinţa şi chiar îi ajută să-şi materializeze visele.

Pe 4 iulie le sugerez să fie atenţi cu cine se întind la vorbă pentru că, influenţabili fiind este posibil să dea pasărea din mână pe cioara de pe gard şi ce vor face?! Există un potenţial de iluzionare maxim, speranţe şi iluzii care îi imping să facă prostii în ideea că arată de pot. Iar trezirea nu va fi deloc linititoare.

5 iulie le poate aduce un mic câştig, nu este vorba de salariu ci despre o plată pentru un serviciu făcut cuiva, sumă modică dar bună pentru a supravieţui o zi – două. Primesc veşti nu tocmai plăcute despre unul din părinţi sau din bunici după cum Peştii maturi ar putea să fie nevoiţi să meargă la medic pentru probleme vechi, cronice, pe care le-au tot ignorat până acum dar din păcate, nu semai poate. De asemenea poatefi vorba despre o boală de natură imunitară pe care au dus-o pe picioare dar şi despre delcanşarea unei alergii pe fond autoimun.

6 şi 7 iulie, vorbescdespre conştientizarea unor blocaje interioare, vor recunoaşte şi îşi vor aminti momentul care a declanşat drama de care nu au mai fost capabili să se elibereze apoi, ani de zile. Poate fi vorba despre un abandon, despre o dramă din anii de şcoală care i-au marcat profund, despre oameni care le-au făcut un rău fără să vrea pe când erau copii şi cu care se reîntâlnesc acum şi discută de pe alte poziţii, oamnii care le rândul lor sunt suferinzi ceea ce îi va sensibiliza la lacrimi pe nativii Peşti.

Ca sănătate aş remarca un potenţial alergic crescut şi o stare de surmenaj care nu se poate echilibra decât prin odihnă, somn şi renunţarea a consumul de energizante sau alte surogate!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top