Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Leu 2 - 8 iulie 2017. Află ce îți rezervă astrele din punct de vedere financiar, sentimental și nu numai. Iată cum va fi săptămâna.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Leu 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Leu 2 – 8 iulie 2017. Mă întreb cât a fost iluzie, cîtă lăcomie, câtă minciună şi câtă creativitate în reuşitele sau mai bine zis, în nereuşitele unor Lei.

Mulţi vor trebui să mulţumească efectiv lui Dumnezeu pentru că cei care se ridicaseră împotriva lor s-au calmat ca la comandă, alţii însă vor trebui să accepte cu demnitate că au greşit şi să suporte consecinţele asumându-şi responsabilitatea. Comunicarea unor Lei stă sub semn jupiterian şi din păcate nu cred că este momentul să dovedească acum că sunt buni în ceea ce fac, Careul în T mediat de Jupiter între conjuncţia Mercur – Marte, pe deoparte şi Pluto pe de alta, sugerează că sarabanda schimbărilor şi transformărilor profesionale nu s-a încheiat încă, alţii pot rămâne fără loc de muncă, complăcându-se în a face pe vitejii ca apoi toţi să le întoarcă spatele. Interesant este că şi la capitolul creativitate lucrurile merg ca pe roate, doar că acum imaginaţia lor suportă nişte limitări impuse din exterior, ca şi cum lipseşte ceva din instrumentar şi trebuie să lucreze doar cu ce are.

Pe 4 şi pe 5 iulie, conflictul se mută în sfera deciziilor vizând viitorul familiei

Dar şi aşa lucrurile merg bine. Cu toate aceste probabil unii dintre Leii care învaţă, sunt predispuşi să-şi abandoneze acum studiile ca să se dedice întrutotul pasiunii pe care o au. Nu ştiu dacă este bine sau este rău, totul este funcţie de rezultatele pe care le vor obţine de pe urma a ceea ce fac. Şi aici aş puncta mai ales inventica.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Uranus poate trezi acea putere demiurgică care să aducă la lumină lucruri extraordinare. Jupiter în Casa comunicării le poate aduce un surplus de energie în ceea ce privește modul de a gândi lucrurile.

Luni, pe 3 iulie, comunică foarte bine, semnează, în sfârșit, un contract sau propun o schimbare care le va aduce nu doar recunoaşterea ci şi o sumă frumuşică în buzunar. Pe de altă parte însă, pot apărea acum disensiuni între mamă şi fiica sau între noră şi soacră, ca şi cum şi-ar disputa locul în inima bărbatului fără să fie capabile să priceapă că fiecare are locul său în inima acestuia sau pentru că soacra încearcă să dirijeze bugetul tinerei familii în condiţiile în care fiul sau fiica este de acord cu ce spune mama şi de aici conflictul.

Pe 4 şi pe 5 iulie, conflictul se mută în sfera deciziilor vizând viitorul familiei. Soţia îl vede pendinte de plecatul la muncă în străinătate cu tot cu familia, soţul ar prefera să plece singuri, ori el ori ea.

Leii de vârsta a treia se pot bucura de o perioadă în care sănătatea să nu le mai dea bătăi de cap

Joi, 6 iulie, putem asista la renunţarea la un divorţ, fiecare hotărând să-şi mai acorde o şansă sau vorbim despre un divorţ civilizat, la notar, cu toată cohorta de hârtii şi decizii pe care o impune un asmenea gest sau, în cazul unui proces, despre scoaterea de sub urmărire penală.

Vineri, 7 iulie, tot doamnele decid să-şi mai acord o şansă, de astă dată profesională, să renunţe la ideea de a-şi da demisia spre necazul unora şi să-şi continue munca.

Leii de vârsta a treia se pot bucura de o perioadă în care sănătatea să nu le mai dea bătăi de cap, eventual să fie atenţi la factorul climatic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top