Connect with us

Revistateo.ro

Poți încerca și tu trucul acesta. Aplică rimel la rădăcina părului și vezi ce se va întâmpla. Sigur nu te așteptai la asta.

Par & Coafuri

Aplică rimel la rădăcina părului și vezi ce se întâmplă. Nu te așteptai la asta!

Există mai multe trucuri de înfrumusețare la care femeile apelează de-a lungul vieții. Poate pe unele dintre ele le cunoști, în timp ce de altele încă nu ai auzit. Dacă vrei să scapi de una dintre problemele cu care se confruntă femeile, atunci ai putea încerca să aplici rimel la rădăcina părului. Află ce se întâmplă dacă vei face asta.

Aplică rimel la rădăcina părului și vezi ce se întâmplă. Nu te așteptai la asta!

Dacă ești una dintre persoanele care își vopsesc părul, atunci știi cât de neplăcut este când începe să crescă rădăcina și să se vadă diferența dintre culoarea naturală a părului și culoarea vopselei. Din fericire, dacă nu ai timp să mergi la coafor pentru a te vopsi, atunci poți folosi un truc simplu și eficient care te poate scăpa de această problemă pentru moment.

Dacă ești brunetă, atunci poți aplica rimel la rădăcina părului. Astfel nu se va mai oberva că rădăcina a crescut. Ai putea încerca să faci asta dacă timpul nu îți permite să mergi la coafor. Vei scăpa imediat de problema supărătoare cu care se confruntă multe femei care își vopsesc părul.

CITEȘTE ȘI: Cum iti schimbi culoarea parului fara vopsea

CITEȘTE ȘI: Metode pentru detoxifierea parului

Tot ce trebuie să faci este să aplici rimelul pe păr și să îl lași să se usuce. Brunetele pot folosi acest truc fără probleme. În acest mod, nimeni nu va realiza că nu ai avut timpul necesar pentru a merge la coafor.

Așadar, nu trebuie să intri în panică dacă nu poți ajunge la coafor ori de câte ori este nevoie. Ai putea apela la anumite trucuri simple și eficiente care te pot ajuta la un moment dat. Acesta este unul dintre ele. Poți încerca și tu acest truc și vezi dacă funcționează și în cazul tău.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top