Connect with us

Revistateo.ro

Află ce se întâmplă dacă vei pune două linguri de semințe de muștar în cadă. Este un truc pe care îl vei folosi mereu după aceea.

Stil de viata

Ce se întâmplă dacă pui două linguri de semințe de muștar în cadă? Vei face mereu asta

Persoanele stresate sau obosite ar putea încerca un truc simplu și eficient pentru a-și schimba dispoziția. Dacă te confrunți și tu cu astfel de probleme, atunci ai putea adăuga două linguri de semințe de muștar în cadă, înainte de a face baie. Iată cum te ajută acest truc și care este cel de-al doilea ingredient de care ai nevoie pentru a te relaxa după o zi stresantă. De asemenea, semințele de muștar au și alte beneficii. Află mai multe informații din rândurile de mai jos.

Ce se întâmplă dacă pui două linguri de semințe de muștar în cadă? Vei face mereu asta

Potrivit specialiștilor, muștarul poate reduce durerile musculare. Sau chiar le-ar putea elimina. Așa că, dacă te dor picioarele sau dacă te doare spatele, ai putea face o baie caldă cu semințe de muștar.

Pentru a scăpa de stres și de durerile musculare tot ce trebuie să faci este să pui în apa din cadă două linguri de semințe de muștar și două linguri de sare amară. Amestecă cele două ingrediente, după care le poți adăuga în apă înainte de baie.

Acest remediu te poate ajuta să scapi de tensiunea supărătoare. Asta pentru că semințele de muștar au rolul de a accentua efectul benefic al sării amare.

Pentru a scăpa de durerile apărute în anumite zone ale corpului poți prepara o cremă naturală. Ai nevoie de o parte de semințe de muștar, două părți de făină și puțină apă. Amestecă bine ingredientele, până vei obține o pastă. Aceasta va fi aplicată pe zonele cu probleme. Pune apoi un bandaj în acea zonă și așteaptă timp de 20 sau 30 de minute pentru ca amestecul să acționeze. După aceea poți îndepărta bandajul și crema.

CITEȘTE ȘI: Pune suc de rosii in cada de baie si nu ai sa crezi cu ce ajuta

Ai auzit de trucuri care mai de care mai ingenioase pentru a scapa de anumite probleme suparatoare. Dar nu te-ai fi gandit la ce e bun sucul de rosii.

Află care sunt beneficiile ceaiului de roșii și cum se prepară. Acesta este un remediu natural care te ajută să lupți împotriva unor afecțiuni.

Beneficiile ceaiului de roșii

Surprinzator… sucul de rosii este foarte util daca TRANSPIRI EXCESIV. Partea cea mai neplacuta la transpiratie, pe langa petele pe care le lasa pe haine, este ca emana un miros neplacut. De vina sunt glandele apocrine. Pentru ca este destul de greu sa controlezi functionarea acestor glande (desi se poate, cu o alimentatie riguroasa), poti folosi cateva metode simple prin care sa indepartezi si sa previi mirosul neplacut.

Pune un litru de suc de rosii in apa in care faci baie si vei descoperi ca mirosul cauzat de transpiratie a disparut, iar, timp de cateva zile dupa baia cu rosii nu vei mai avea aceasta problema.

Pe langa baile cu suc de rosii, mai poti adauga cateva plante in cada, care sa te ajute sa elimini efectele neplacute ale transpiratiei:

  • – infuzie de ace de brad (100 gramde de ace de brad la 5 litri de apa)
  • – frunze de dafin (se pun in apa din cada 2 pumni de frunze de dafin)
  • – infuzie de coaja de stejar (500 grame la 6 litri de apa)
  • – frunze de nuc (jumatate de kilogram de frunze in cada in care faci baie)

Sursa foto: drleonardcoldwell.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top