Connect with us

Revistateo.ro

Star

Presupusa fiică a MARELUI ARTIST a aruncat bomba, în direct la tv! Ce a descoperit după moartea lui

E scandal mare în lumea artistică! Pilar Abel, presupusa fiică a pictorului suprarealist Salvador Dali a apărut la televizor ieri și a făcut o serie de dezvăluiri.

Pilar se luptă în instanță să fie recunoscută fiica legitimă a pictorului, post-mortem. Presa spaniolă scrie că bătălia se dă pe o avere de 300 de milioane de euro.

O instanță din Madrid a acceptat argumentele și probele pe care Pilar le-ar deține, iar Dali va fi scos din mormânt pentru realizarea testului de paternitate.

Presa de la Madrid privește cu scepticism aparițiile lui Pilar, mai ales că de-a lungul depozițiilor sale s-a contrazis de multe ori. Mama ei, femeia cu care Dali ar fi conceput-o, ar suferi de demență. În tot acest context, magistrații spanioli au acceptat exhumarea pictorului.

Pilar s-a apărat în ediția de ieri a emisiunii „Salvame” de la canalul Telecinco în legătură cu starea precară de sănătate a mamei sale, care ar fi putut inventa că este fiica lui Dali.

„Niciodată nu am afirmat că mama mea e dementă. Am zis că are anumite lacune, că uită lucruri, cum este normal la vârsta ei. Mama mea are probleme cu inima.

Cel care a spus că mama mea e senilă este un domn al cărui nume nu vreau să-l pronunț”, a afirmat Pilar.

„Indiferent de ce spune lumea, eu voi continua. Nu o să mă las bătută până nu voi demonstra adevărul”, a mai declarat femeia.

Pilar a insinuat că Dali ar fi avut mai multe iubiri și nu este exclus să mai apară și alți copii pe care pictorul i-a neglijat sau despre a căror existență nici nu a știut.

Cine a fost Salvador Dali

Salvador Dalí, numele la naștere, Salvador Domingo Felipe Jacinto Dalí Domenech, (n. 11 mai 1904, Figueras, Spania – d. 23 ianuarie 1989, Figueras) a fost un pictor spaniol, originar din provincia Catalonia, reprezentant de seamă al curentului suprarealist în artă.

CITESTE SI: Lumea, în stare de șoc. Va fi exhumat pentru un test de paternitate. Este vorba despre…

CITESTE SI: CUM revine Galliano pe podium, DUPĂ CE A FOST CONCEDIAT DE LA DIOR

Grație aparițiilor excentrice și megalomaniei sale, Salvador Dalí a devenit o vedetă mondială, care a reușit să folosească forța mass-media pentru a-și spori averea și gloria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top