Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Scorpion 9-15 iulie 2017 – Trebuie să se asigure că ceea ce lasă să se vadă, se vede atât cât trebuie, fiți siguri că întodeauna ei vor avea ceva de ascuns.

De fapt, dacă mergem la rădăcini, această lumină ascunde, în realitate, un aspect afectiv, nevoia de emoție pentru a face față unei probleme de natură relațională care are legătură nu doar cu familia, nu doar cu persoana iubită ci și cu locul de muncă, cu proiectele în care doresc să se implice.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Primele două zile ale săptămânii, vor fi destul de tensionate, cu turbulențe verbale pentru că nu știu cum anume s reacționeze.

Dacă sunt într-o relație sau sunt căsătoriți, îşi fac apariţia interogațiile de tipul chiar îmi doresc asta? ce trebuie să schimb la mine? ce nu funcţionează?

Apoi, pe 12 și 13 iulie ar putea să arunce totul în haos în jurul lor pentru că dorind să-și schimbe atitudinea îi va pune pe cei apropiați în gardă, iar ei nu se obosesc să explice de ce acestă schimbare de atitudine.

Pe la jumătatea lunii revine încrederea în sentimentele lor, mai ales că persoana iubită sau partenera/ul vor fi acolo să le asculte păsul. Nu este indicat să ia decizii vis-a-vis de cuplu pe 14 – 15 iulie pentru că sigur greşesc, este doar o viziune unilaterală a problemelor.

Ar trbui să arunce o privire serioasă asupra a tot ceea ce semnifică muncă și carieră pentru ei, mai ales dacă se pune problema întreținerii unor relații profesionale cheie pentru ascensiunea lor.

Se simt puțin dați deoparte și nu găsesc nici o portiță prin care să-și evidențieze clităţile.

Vor urma zile de maxima tensiune și muncă susţinută şi chiar dacă spre sfârşitul săptămânii vor avea senzaţia că nu mai pot, trigonul de foc din 13 – 14 iulie îi ramforsează cu energie aşa că nu trebuie să-şi facă probleme. Intuiția le spune să stea cuminţi și așa vor face chiar dacă lucrurile amenință să degenereze, indiferent că sunt angajați sau au propria afacere.

Apoi, vorbime despre una dintre cele mai bune perioade financiare ale lunii iulie pentru nativii Scorpion și multe dintre momentele financiare despre care vorbeam la începutul anului, acum, încep să se întâmple.

În ce privește speculațiile financiare, norocul le surâde abia după pe 14 iulie, dar şi atunci aş spune mai multă circumspecţie pentru că Venus o fi ea stăpâna cash-flow-ului dar este în pătrat cu Neptun, deci mare atenţie la speculaţiile financiare care nu sunt avantajate acum.

Banii vin în cele mai neașteptate moduri numai bine să se răsfețe pe sine și pe cei din jur.

Nu le-ar prinde rău puțină mișcare, mai de grabă însă, ar putea să-și facă un abonament la un bazin de înot pentru a se menține în formă. Dar să facă și un control medical care să vizeze tulburările glandulare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top