Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 16 august

Horoscop

Horoscop 16 august

Horoscop 16 august 2014 – Citeste Horoscopul din 16.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 16 august 2014 – Berbec
Ai de ales intre doua directii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea sa le urmezi pe amandoua, pentru ca nu te poti opri asupra uneia singure, dar dupa o vreme vei ajunge la concluzia ca nu sunt valabile ambele, ca de fapt fugi dupa doi iepuri care nu duc acolo unde crezi. Asculta ce-ti transmite mintea dar si ceea ce-ti sopteste inima, deoarece e o decizie in care ambele resurse ale tale au ceva de spus. Cantareste pe indelete, nu te grabeste nimeni sa dai raspunsul pe loc, dar alege ceva ce se pliaza perfect pe sperantele tale actuale.

Horoscop 16 august 2014 – Taur
Stai si chibzuieste cu calm situatia in care te afli, pentru ca de deciziile pe care le iei acum depinde soarta unei actiuni de lunga durata. Ca si cum ai fi in fata unei alegeri dificile, iti dai seama de gravitatea momentului, tocmai de aceea nu trebuie sa alegi repede, la primul impuls, ci analizand totul cu rabdare pe toate partile. In fond, nu te grabeste nimeni sa-ti exprimi ultimul cuvant, ca atare ia-ti timpul necesar unei analize la rece, punand in balanta toate argumentele pro sau contra pe care le-ai adunat. Abia peste cateva zile vei spune ce ai decis.

Horoscop 16 august 2014 – Gemeni
De dragul familiei esti capabil de orice, fiind convins ca si ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriza foarte neplacuta cand vei vedea realitatea. Candva ai facut ceva important pentru cineva drag iar acum, cand ar fi momentul potrivit sa-ti intoarca serviciile, descoperi ca ori nu e de gasit, ori cauta scuze ca sa scape de responsabilitate, ba chiar incearca tot el sa profite de tine, pentru ca cerseste mila si ajutor. Nu pici tu din nou in aceasta plasa, dar te poti trezi la realitate ca sa cunosti astfel cum e omul atunci cand ai avea nevoie de el.

Horoscop 16 august 2014 – Rac
Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce parea sa stea pe loc poate capata un alt ritm de evolutie. O veste buna te poate incuraja sa mergi mai departe. O mana de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare. Umarul pus de cineva drag alaturi de tine iti va reda increderea in sansele de reusita ale acestui plan, pentru ca, stiindu-te sustinut si aprobat de pe margine de altii, ai alta putere de a duce mai departe ceea ce ai inceput. Cauta asadar tovarasii potriviti in preajma!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top