Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 16 septembrie 2017

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Rac luna august 2017

Horoscop Minerva Rac luna august 2017 – Va fi o lună demnă de natura și voința lor puternică. S-ar putea să fie implicați într-un demers artistic şi ei sau într-un parteneriat romantic care să le schimbe perspectivele asupra vieții.

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În schimb, s-ar putea simțiți ca un răsad care este cultivat lângă un copac dar care protector i-a înfăşurat în trunchiul lui iar Racii să se simtă înşelaţi în acel moment. Dar eu le sugerez să se gândească, deoarece ar putea fii doar într-o fază de incubare, urmând ca în scurt timp să se transforme complet într-o structură mai puternică şi mai falnică.

Nu trebuie decât să permită schimbării să aibă loc în sufletul lor. Este vorba despre chemarea intuitivă care le spune să facă altceva şi care ar putea să îi scoată din cotidian şi de aici impresia că sunt contratimp.

Trebuie să-şi permită să vadă de ce este capabilă, emoțional, mintea lor. Iată măcar un motiv pentru care să se observe foarte mult. Culorile care îi pot ajuta să mediteze sunt roşu şi albastru.

Relaţional, Venus încearcă să îi disece ca pe o ceapă, foaie cu foaie, în acest moment. Din 10 august va fi în opoziţie cu Pluto din Capricorn – vorbim despre tranziție, evoluţie şi transformare.

Este posibil ca numărul trei sau ciclul creaţiei să aibă o importanţă deosebită pentru conexiunea lor cu dragostea spirituală versus dragostea trupească. Aceasta este menită să le dezvăluie ceva pe care nu l-au gândit niciodată, cu adevărat, despre sine înainte.

Vor avea parte de o avalanşă de revelații care se vor întâmplă în viața lor în august. Relațiile abuzive nu servesc aici nici unui scop, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie abuziv, dar nici să suporte un partener abuziv aşa că astrele îi sfătuiesc să nu se vândă prea ieftin şi nici rapid!

Există o perspectivă psihologică care ar putea fi factorul care să stea la baza vieții lor sentimentale. Analiza terapeutică a trecutului ar putea fi cel mai bun ghid și îi va duce la descoperiri despre sine care şi pe ei îi va surprinde. Venus și Ceres, ocrotitoarea relaţiilor, lucrează mână în mână în această lună în semnul lor.

Ceres vrea să îi îngrijească și să îi vindece în multe feluri. Ar putea să se concentreze asupra sănătății și a dietei ca factor decisiv al schimbării care o vor. Ar putea să fie nevoiţi să îşi reevalueze propriile cerințe pentru o educație adevărată. Ştiu oare ce este cel mai bine pentru ei?

Ce au oferit altora de-a lungul anilor ca să ceară acum? Amor este asteroidul iubirii, se deplasează prin Scorpion şi trăiește cu ochii la semnul lor. Au capacitatea să aprecieze ce fel de iubire este cu adevărat sănătoasă pentru ei pe termen lung?

Cum abordează parteneriatele dintr-o nouă perspectivă? Comportamentul din trecut a fost vătămător pentru ei și pentru ceilalți? Iată lupa sub care vor fi puşi luna aceasta!

Partea profesională ar putea fi într-adevăr ceea ce îşi doresc de mult timp, să se afle într-un proces care se apropie de final în ce priveşte atingerea obiectivelor dorite. Foarte interesant este că şi evoluţia lor profesională este legată de viaţa afectivă, luna aceasta.

Ştim deja că planeta iubirii, Venus este în semnul lor în cea mai mare parte a lunii august. Venus transformă totul în jur pentru ei şi le cere să meargă spre ceea ce le place, să facă ceeace îi pasionează, atât timp cât este şi pasiune se îndreaptă în direcția cea bună.

Acest lucru ar putea însemna să ia unele decizii dificile și drastice pentru ei. S-ar putea să fie nevoie să se pună pe sine înaintea nevoilor celorlalţi. Nu cumva să facă o alegere pentru că aşa vor alţii sau pentru că se simt vinovaţi. Este vorba despre calea și dorința inimii lor, deci să se gândească foarte bine dacă vor să plece sau vor să rămână!

În ce priveşte finanţele, pot schimba jocul financiar în mai multe moduri. Ciclurile de dragoste merg mână în mână cu cadourile. Acum însă vorbim despre ceea ce sunteți dispuşi să primească pentru ei înșişi.

Foarte multă energie şi foarte mult timp au blocat prin suprasolicitarea propriei persoane. Posibil să fi împins limita în trecut și acesta este punctul focal. Cum poți juca mai deștept, nu mai greu? Acest lucru ar putea să le ceară o reorientre a priorităţilor în această lună.

Au energia de care au nevoie pentru avea profit în afacerile lor, mici sau mari sau pentru munca lor. S-ar putea să fie nevoie de mai multă decizie în această lună sau să îşi schimbe complet opțiunile în ce priveşte carieră până acest moment!

Ca sănătate, şi ei ar putea fi în mijlocul unei tranziții drastice. Deoarece Venus se află în propriului lor semn, s-ar putea să găsească o modalitate rapidă dea slăbi și probabil că vor fi foarte fericiţi de progresele înregistrate în acest moment.

Aceasta presupune schimbarea stilului de viață pentru mulți Raci şi este posibil să fie o recomandare din partea unui medic care trebui luată destul de serios sau găsesc noi surse de nutriție.

Proteinele ​​sunt foarte importante pentru dieta lor. Să mănânce fructe de mare, afine, lapte de migdale, ceai verde, prune, toate sunt importante pentru ei în aceste momente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top