Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - CAPRICORN. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Capricorn, în luna februarie.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 30 iulie – 5 august 2017

Horoscop Minerva Capricorn 30 iulie – 5 august 2017 – Pentru aceşti nativi lucrurile plutesc încă într-o nebuloasă ciudată pentru că mulţi dintre ei nici nu realizează ce li se întmplă, sunt convinşi că sunt pe cai mari şi de fapt înoată în ape tulburi.

Ei care de regulă sunt pragmatici, ştiu foarte bine ce au de făcut, de astă dată cad pradă propriilor vise şi aici mă refer, în special, la cei tineri, pentru maturi viaţa este aşeazată în timpare deja știute.

Alege zodia pentru a citi previziunile astrologului Minerva:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Mici ghinioane care se pot numi loc de muncă, stare de sănătate, pierderea unei persoane dragi sau chiar un partaj ori un divorţ de pe urma cărora să nu se aleagă cu mare lucru sau implicarea în afaceri cu oarecare iz penal.

Careul în T este deosebit de activă pe axele financiarădar şi pe cea socială. Oricum, aş spune că vor traversa o perioadă extrem de înărcată.

De aceea sugerez prudenţă şi analiză în tot ceea ce întreprind, iar dacă au de susţinut o conferinţă, un proiect, o idee, să o sucească pe toate părţile şi să fie punctuali.

Unii Capricorni ar putea avea probleme pe 1 august, legate de un contract iar problemele sunt vechi şi de natură juridică, dizarmonia dintre Pluto şi Jupiter, cu ultimul in Casa personalitățiisemnalează acest lucru.

Mulţi nativi preferă acum să facă ordine în viaţa lor, să încheie capitole relaţionale. Unii se vor înţelege şi vor merge de comun acord la notar, alţii vor dori partaj pe cele mai ciudate lucruri numai ca să facă zile fripte fostului partener.

Uranus nu îi va ierta nici pe unii nici pe alţii, dimpotrivă îi va supune unor teste de anduranţă care nu ştiu cât îi va speria, dar ştiu sigur că le va da de gândit şi care ţin mai ales de comunicare. Deci, zilele de 2, 3 şi 4 august vor fi zile de nervi, tensiuni, neînţelegeri pe care însă vor avea putearea să le încheie în nota lor fără intervenţia altora din familie.

Profesional, lucrurile par să o ia razna din cauza unor colegi, invidioşi sau doar zeloşi, cert este că discuţiile vor cunoaşte o turnură agresivă care se poate lăsa cu desfacerea contractului de muncă, cu penalizare sau, în cel mai uşor caz, cu mutarea într-un alt birou sau într-un alt serviciu ori direcţie.

Sfatul meu este să nu răspundă provocărilor, să nu se lase prinşi într-o capcană ale cărei substraturi le vor înţelege sau le vor afla mai târziu.

Cert este că se vor confrunta cu oameni diabolici i-aş numi, care nu doresc decât îndepărtarea lor de la acel loc de muncă. Deci, atenţie la zilele de 2 şi 3 august. În schimb, Capricornii care nu au un loc de muncă, este posibil ca pe 2 august să găsească unul.

Financiar, stau nesperat de bine, le intră bani pe 9 şi pe 10 noiembrie. Totuşi
îşi văd fiananţele în pericol iminent, o promisiune, o datorie care trebuie achitată totul depinde de atitudinea lor.

Culmea, cei care intră în panică sunt bărbaţii. Ca sănătate nu sunt oameni care să se plângă, ei suferă în tăcere, mai ales dacă se pune problema durerilor articulare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top