Connect with us

Revistateo.ro

Aplicatia care bucura parintii si ii enerveaza pe copii

Stiri

O aplicatie care bucura parintii si ii enerveaza pe copii

Parintii ingrijorati de faptul ca nu li se raspunde la apeluri au primit un ajutor nesperat: o aplicatie prin care copii sunt nevoiti sa isi sune parintii, disponibila deja pe toate telefoanele cu Android.

Il suni pe copilul tau si nu iti raspunde? Iti faci griji ca a patit ceva sau pur si simplu realizezi ulterior ca a facut o fita de pusti rebel? Lucrurile nu mai stau la fel.

Inventia ii apartine unei doamne din Texas, aplicatia se numeste „Ignore Mo More”. Aplicatia are capacitatea de a bloca telefoanele copiilor de catre parintii carora nu li se raspunde la apel. Aplicatia este clara: in momentul in care copilul este sunat, acesta are doua variante: ori il resuna pe parinte ori face un apel la Urgente.

Prin aceasta aplicatie parintii pot seta o parola cu care sa deblocheze telefonul, astfel incat copiii sa-si sune parintii mai repede. Aplicatia a inceput sa fie folosita si in alte scopuri: multe mame din Anglia, de pilda, sunt incantate deoarece ii pot face in acest fel pe copii sa doarma mai repede si sa nu mai piarda noptile butonand pe telefoanele inteligente.

Aplicatia pe care si-o pot descarca parintii nu este gratuita, informeaza huffingtonpost.fr. Aceasta costa 1,49 euro pentru orice tip de telefon cu Android.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top