Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

O româncă stabilită în State a venit pe litoralul nostru. „România… păcat!”. Continuarea e fabuloasă

Alexandra Popescu-York s-a întors în România pentru a se bucura de o vacanță la Marea Neagră. Ceea ce a găsit la noi a dezamăgit-o profund, iar mesajul ei de pe Facebook a devenit viral.

„România, m-ai dezamăgit profund!”

„Pe lângă faptul că 6 zile, într-o cameră modestă la un hotel de 4 stele cu iz comunist, costă 1000 de dolari, marea este contaminată, mâncarea la fel, terasele şi plajele sunt puţin populate şi foarte triste”, reclamă Alexandra.

„Paturi împuţite şi ruginite, pereţi cu mucegai, asistente şi medici care nu folosesc mănuşi medicinale, aerul condiţionat nu funcţionează şi personalul medical este neînţelegător cu situaţia pacientului.

Poate unii medici sunt competenţi şi reuşesc să vindece unii pacienţi, dar riscul la care îi expun prin condiţiile din spitale sunt mult mai mari. Cele mai multe cadre medicale aşteaptă şpagă, chiar şi femeile de serviciu şi portarii”, a mai scris femeia.

Ververa, cea mai frumoasa femeie din Rusia, a facut furori la „Vocea Rusiei” intr-o tinuta semnata de romanca Andra Turcanu

A cunoscut faima peste hotare! Românca a apărut în clipurile lui David Guetta, Pitbull, Avicii şi joacă în filme cu actori celebri!

„Am cumpărat săpun lichid, hârtie igienică, pernă, cearceaf, prosop, tot ce este strict necesar unui copilaş pentru că spitalul nu oferă nimic…. Birourile contabilei şi a managerului de spital erau foarte bine amenajate.[…]

România, m-ai dezamăgit profund! Păcat! Eu tot nu o să îmi pierd speranţa în tine, dar trebuie să trag nişte semnale de alarmă, poate te trezeşti!”, a mai scris tânăra româncă pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top