Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 6-12 august 2017

Horoscop Minerva Rac 6-12 august 2017 – Fundalul este un Careu în T mediat de Jupiter în Casa familiei și axa Pluto și Venus, am spune că este un decor ciudat care nu anunţa nimic bun şi totuşi…aceşti nativi au săptămna aceasta nu mai puţin de 4 configuraţii menite să le aline problemele.

HOROSCOP MINERVA PERIOADA 6-12 AUGUST 2017: ALEGE ZODIA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL COMPLET:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Întâi şi întâi trigonul Pluto cu Mercur care îi energizează, le dă nu doar puterea să lupte ci, culmea să şi câştige. Trigonul minor dintre Luna Neagră conjunctă cu Saturn, conjuncția separantă Marte – Soare Nodul Nord și Jupiter este menit să le exalte imaginaţia şi creativitatea, este un aspect excelent pentru creatorii din toate domeniile de creaţie de la literatură SF şi artă, cinematografie, arhitectură şi desingn. O zi excelentă este 8, 9 dar şi 12 septembrie.

Trigonul dintre conjuncția Saturn – Luna Neagră și conjuncția Nodul Nord Soare Marte pare să fie menit să-i facă pe cei care își țin lucrurile neterminate în sertar, să le finalizeze. Totuşi pare că au de învăţat şi o lecţie neaşteptată legată de bani – fie i se plăteşte cu aceeaşi monedă pentru ceva care este posibil să fi şi uitat, fie îşi fac iluzii legate de o sumă de bani, fie dau împrumut nişte bani cuiva apropiat din familie şi vor trebui să-şi ia adio de la ei pentru că nu îi vor mai vedea înapoi.

Atenţie şi la Uranusul buclucaş în opoziție cu JUpiter. Pe de altă parte, le dă nativilor Rac şi o foarte mare încredere în forţele proprii şi o mare putere de a lupta pe deoparte cu prejudecăţile, pe de alta pentru ceea ce-şi doresc, în special pe 11 și 12 august.

În plan relațional, le-aş sugera Racilor ca pe 10, 11 sau 12 august nu cumva să decidă să se despartă pentru că va fi greşeala vieţii lor. Sau, să fie atenţi ce spun într-un anumit context pentru că dacă Mercur retrograd îi favorizează ca şi creativitate, ca oralitate clar îi aduce în inferioritate. E drept că Pluto este în Casa partenerială şi l-aş traduce prin: o sarcină nedorită sau un contract extern care să le aducă o grămadă de bani.

Pe de altă parte însă, le sugerez Racilor să fie atenţi la sensibilităţile fiziologice care ţin de tractul uro – genital şi dacă simt vreun neajuns, cât de mic, la acest nivel, să meargă urgent la medic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top