Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 6-12 august 2017

Horoscop Minerva Gemeni 6-12 august 2017 – aici lucrurile se combină ceva mai armonios pentru că intervine şi un dreptunghi mistic ca şi cum acestor nativi le-ar veni mintea la cap, să folosesc un eufemism, şi să realizeze că erau pe punctul să facă o mare prostie renunţând la o căsătorie sau la o relaţie în urma căreia se puteau alege şi cu ceva bani.

HOROSCOP MINERVA PERIOADA 6-12 AUGUST 2017: ALEGE ZODIA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL COMPLET:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Totuşi, în perioada 9 – 11 august, în cuplurile mature adie a controverse, a discuţii în contradictorii şi cum Gemenilor nu le place să se certe, vor abandona cursa şi vor trage uşa după ei. Eu le-aş sugera să se mai gândească, să iasă, să se calmeze şi să se întoarcă.

Problema este că Jupiter din Casa iubirii face un pătrat cu Pluto și unul cu Venus ceea ce ar putea aduce încă o serie de blocaje la nivel de comunicare nu doar cu partenerul de viaţă şi cu copiii ci şi cu prietenii.Vor trebui să-şi schimbe optica vis-a-vis de bani, la ei se aplică invers axioma, banul este făcut să circule nu doar mijloc de acumlare, ei bine ei trebuie să priceapă că banul este făcut să fie şi acumulat nu doar cheltuit.

Pe de altă parte, să fie atenţi pentru că dacă divorţează se va pune problema câştigurilor aduse în familie şi partenerul de viaţă ar putea aduce dovezi că a câştigat mai mult decât ei.
Se păstrează imaginea coerentă şi susţinută profesional, doar că acum, le-aş propune să rămână la faza de concepţie, să pună pe hârtie ideile pe care le au, să le gândească, să le sucească pe toate părţie, dar să nu treacă la acţiune, cum le-am spus şi săptămâna trecută, stăpânul semnului lor este retrograd. Vor să pună în aplicare ideile pe care le au, dar eu le sugerez să aștepte să aştepte şi să o facă după 5 septembrie.

Financiar par să se complice lucrurile, chiar dacă au parte de un partaj anevoios, se văd în situaţia de a returna un împrumut vechi sau pur şi simplu vor trebui să justifice în faţa autorităţilor sume de bani, versatilitatea lor este proverbială când ne gândim modul de a câştiga bani şi uneori, Gemenii mai calcă şi în străchini, mai sar pârleazul şi în grădina ilegalităţilor şi toate acestea pot ieşi la iveală şi Doamne fereşte pot ajunge în altă parte. Atenţie la zilele de 7, 8 și 11 august .

Săptămâna aceasta probleme va ridica axa pancreatică, modul lor de alimentaţie care nu este chiar unul sănătos, mai ales că le plac snacku-rile, să fie atenţi nu cumva să facă vreo pancreatită acută, forma cea mai gravă, sau o diskinezie biliară care să îi ţină câteva zile sub observaţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top