Connect with us

Revistateo.ro

Eclipsa de Lună din 7 august. Care sunt zodiile cele mai afectate și cum influențează fenomenul femeile!

Horoscop

Eclipsa de Lună din 7 august. Care sunt zodiile cele mai afectate și cum influențează fenomenul femeile!

O eclipsă de Lună, parțială, va avea loc luni seară și va fi vizibilă în Europa, Africa și Australia. Din România, eclipsa se va observa chiar de la început, iar maximul fenomenului se va produce la ora 21.20. Magnitudinea eclipsei va fi 0.252, cu o acoperire la faza maximă de 25.2%.

Acesta este un eveniment cu o deosebită încărcătură astrologică!

Săptămâna începe cu Luna Plină în Vărsător, zodie în care se află și Nodul Sud. Iar Nodul Sud este unul dintre pilonii Axei Destinului și ne indică bagajul karmic al fiecăruia dintre noi. Luna Plină de luni, 7 august, va fi însoțită de o eclipsă de Lună, care va afecta în special femeile, spuna astrologul Oana Hanganu

Acestea vor oscila între nevoia de a-și ocroti și răsfăța partenerul de viață, copiii și familia (așa cum le indică planeta Venus aflată  în Rac) și nevoia de independență (adusă de Luna în Vărsător).

În astrologie se spune că prezența Lunii în zodia Vărsător ne  îndeamnă pe toți să ne păstrăm spiritul liber și să nu dezvoltăm atașamente față de cei pe care îi iubim.

Săptamana 7-13 august se va încheia cu un alt eveniment care va marca horoscopul urmatoarelor 3 săptămâni, cel putin. Este vorba de începutul tranzitului retrograd al planetei Mercur în zodia Fecioară,  în ziua de 13 august.

Vezi aici cum influențează Eclipsa de Lună fiecare zodie!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top