Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

S-a descoperit o nouă profeție de-a Babei Vanga. În următoarele luni…

La mai bine de 20 de ani de la moartea celebrei Baba Vanga apar tot felul de profeții care îi sunt atribuite.

Femeia care a prevăzut căderea Turnurilor Gemene și o serie de conflicte militare, clarvăzătoarea care a vorbit pentru prima oară despre moartea soților Ceaușescu și căderea comunismului în Europa a lăsat moștenire o serie de profeții terifiante.

În curând ar putea avea loc o invazie a extremiștilor musulmani în Europa. Baba Vanga a vorbit despre criza imigranților înainte de 1990, când nimeni nu avea de unde să intuiască războiul din Siria și consecințele sale.

Cine era Baba Vanga

Galia Valtchinoval, o cercetătoate din Bulgaria, a studiat atât viața celebrei clarvăzătoare, cât și previziunile sale. Astfel, a scris articolul „Vanga o Preoteasa bulgară din Delphi: idei şi practică din Antichitate până în timpul Bulgariei Socialiste”.

Baba Vanga este o clarvăzătoare din Bulgaria ale cărei previziuni s-au adeverit în timp. I s-a dat porecla „Nostradamus din Balcani”. Se pare că putea să vadă viitorul datorită puterilor sale paranormale.

Se spune că celebra clarvăzătoare și-a pierdut vederea în copilărie, după o furtună. Însă, în ciuda acestei probleme, ea a putut să lucreze și astfel să aibă grijă de frații ei.

În anul 1940, tatăl ei s-a stins din viață. În acea perioadă, clarvăzătoarea a trecut prin momente grele împreună cu frații ei. Nu aveau din ce să supraviețuiască și chiar au traversat o criză de foamete. Se pare că atunci Baba Vanga a descoperit că are anumite puteri.

Prima ei prezicere a fost legată de trupele naziste. A prezis că acestea vor intra în Iugoslavia pe 6 aprilie 1941. Atunci a spus că i s-a arătat un cavaler luminos care i-a transmis informații referitoare la situația războiului. După aceea au început viziunile referitoare la bărbații aflați pe front. Ea avea puterea de a afla cine se va întoarce acasă de la război și cine nu. Astfel oamenii au început să capete încredere în ea și în previziunile ei.

CITEȘTE ȘI: Baba Vanga a fost lovită de trăsnet și apoi a orbit. Care a fost prima ei previziune – TOȚI SUNT ȘOCAȚI

Parapsihologul Alina Albert a dezvăluit o serie de lucruri incredibile despre viața Babei Vanga.

Baba Vangă, o viață sub semnul morții

„Se spune că Baba Vanga a fost lovită de trăsnet când avea doar 12 ani. Țăranii din satul ei au frecat-o cu nisip pe ochi, crezând că astfel se va vindeca. Țăranii au aplicat această credință veche.

O altă poveste spune că a fost găsită cu ochii lipiți de nisip și de țărână. La vârsta de 19 ani și-a pierdut definitiv vederea.

Prima previziune de răsunet pe care Vanga a făcut-o a fost cea legată de moartea tatălui ei. A fost prima ei premoniție.

Baba Vanga avea înclinații spre ezoterism, cunoștea foarte bine plantele. A prezis cu exactitate data și ora morții tatălui ei. Omul a murit exact când a spus Vanga (Evangelia pe numele ei).

A fost o previziune cu caracter tragic și nu a fost prima. O altă previziune, legată tot de familia ei se referă la fratele Vasili. I-a prezis moartea la vârsta de 23 de ani. S-a rugat de frații ei să nu plece pe front în Al Doilea Război Mondial.

Vanga avea această calitate să plesnească omul în față cu destinul, fără să menajeze. Pe 8 octombrie, exact când fratele ei împlinea 23 de ani, a fost capturat și împușcat pe front.

Se spune că oamenii care au calități nu-și pot vedea singuri soarta. Vanga a contrazis această teorie.

Cu un an înainte să se căsătorească i-a spus surorii sale că va veni un străin la poarta ei, îmbrăcat în uniformă. Între timp, Vanga a ajuns destul de faimoasă”, a dezvăluit Alina Albert în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top