Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 9 august 2017. Zi norocoasă pentru Lei

Leii au o zi foarte bună. Își pot pune în aplicare o serie de dorințe mai vechi.

Sfatul zilei de 9 august 2017 pentru zodia ta

ZODIA ZILEI: LEU

Fii încrezător în forțele proprii și nu te lăsa descumpănit de criticile firești pe care le primești de unde nu te aștepți. Numărul norocos al zilei: 5.

BERBEC – Primești o informație pe cale oficială. Strânge-ți lucrurile și pregătește-te de o călătorie cum n-ai visat. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR – Nu te întrista dacă ceva nu îți iese din prima. Mai ai multe șanse. E bine să profiți de fiecare. Numărul norocos al zilei: 2.

GEMENI – Iubirea nu e formată doar din fluturași în stomac. Acceptă și părțile neplăcute ale unei relații. Numărul norocos al zilei: 8.

RAC – Ai mult de muncit de acum înainte. Se poate spune că abia de acum începe greul pentru tine. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ – Încearcă se reduci din agresivitate atunci când îți impui punctul de vedere. Nu te ajută la nimic. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ – Ai grijă pe ce dai banii. Bancnotele zboară fix când nu te aștepți, iar luna mai are multe zile. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION – Lasă-i pe hateri să fie hateri. Până la urmă și invidioșii contribuie din plin la succesul tău. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR – Te grăbești ca fata mare la măritat. Ai răbdare. Rezultatele muncii tale nu se văd peste noapte, ci în timp. Numărul norocos al zilei: 6.

CITESTE SI: Horoscop Minerva săptămâna 6-12 august 2017 INTEGRAL pentru FIECARE ZODIE

Previziuni karmice 7 -13 august 2017. 3 zodii vor avea TOTUL sau NIMIC

CAPRICORN – Aștepți cu multă emoție o veste care poate decide viitorul tău profesional. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR – Nu te lăsa copleșit de emoțiile pe care ți le transmit cei din jur. Fii tare! Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI – Nu căuta ajutor la cei apropiați, pentru că s-ar putea ca nici ei să nu te poată ajuta în aceste momente. Numărul norocos al zilei: 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top