Connect with us

Revistateo.ro

Star

Laura Cosoi a făcut anunțul! Felicitări!

Laura Cosoi este în culmea fericirii. Vedeta a postat o fotografie pe contul ei de socializare și toată lumea a felicitat-o.

Frumoasa actriță împlinește 2 ani de căsnicie. „Soțul m-a invitat la o plimbare cu hidrobicicleta pe lacul Bodi”, a povestit Laura pe Instagram, dezvăluind și faptul că „sărbătorim cu vin, slănină, flori de câmp și muzică țigănească”.

Laura Cosoi, un exemplu pentru femei

“Medicina ayurvedica se concentreaza tocmai pe mentinerea unui echilibru intre fizic, emotional, mental si spiritual, iar alimentatia este un mijloc eficient pentru atingerea acestui scop (bineinteles in combinatie cu alte lucruri). Totul incepe prin a ne conecta cu noi insine, cu nevoile noastre si cu mediul in care traim.

Modul in care ne simtim depinde de elementul care este dominant in constitutia si energia noastra interioara (dosha). La unii oameni focul este elementul care le defineste energia (persoane din categoria Pitta), altele inclina mai mult spre pamant (Kapha), iar pentru o alta categorie (Vata) caracteristic este elementul aer. Totul poate parea foarte complicat, insa doar la prima vedere.

Un principiu de baza in alimentatia ayurvedica este respectarea unui meniu impus de sezonul in care ne aflam. Spre exemplu, iarna sunt preferate mancarurile calde si acele alimente care provin din pamant pentru a crea un echilibru cu vremea de afara – rece si vantoasa”, sunt sfaturile Laurei pentru femei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top