Connect with us

Revistateo.ro

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie. Ce se întâmplă pentru fiecare nativ în săptămâna 20-26 august 2017. Citește zodia ta!

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săgetător 20 – 26 august 2017

Săgetător – Pentru acești nativi lucrurile nu sunt atât de simple precum am crede la prima vedere. Crucea cardinală dintre Pluto – Uranus – Venus și Jupiter este deosebit de agresivă și implică axa financiară, atenție cum umbalți cu banii sau cui dați bani împrumut și axa socială, imaginea, prietenii, speranțele și creativitatea.

Poate implica și varii accidente dintre cele mai ciudate dar cu urmări deosebit de grave cum ar fi pierderea unei sarcini, a unui prieten saua a unui părinte. Aspectul se disipează abia pe 26 august.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 august 2017. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Trigonul în semne de Foc cu tripla conjuncție Soare – Nodul Nord -Marte, Uranus și conjuncția Lună Neagră – Saturn aduce o liniștire din punct de vedere afectiv și face ca lucrurile să nu degenereze. Ca și cum ar salva ceva în ultima clipă.

Cârma destinului foarte activă pe axa Caselor a 9 – a studii și credință, și Casa a 3 -a, comunicarea vorbeşte despre respect sau integritate, ceea ce poate masca o repulsie de fond faţă de oamenii implicați în matrapazlâcuri şi/sau de funcţiile sociale.

În subconştientul lor, se tem de figurile autoritare şi se simt stânjeniţi în societate atunci când se află în lumina reflectoarelor, în afara situaţiei în care poartă toate însemnele succesului – dar chiar şi atunci poate avea îndoieli cu privire la valoarea acelui succes. Se pot manifesta tendinţe de izolare sau o profundă introversiune, ca mijloc de apărare de aceste temeri.

Adesea a existat, de la o vârstă fragedă, lupta cu figura autoritareă a Tatălui sau a vreunui profesor sau cu societatea, în general. Sunt frecvente dificultăţile în relaţia cu unul dintre părinţi sau cu amândoi. De regulă, educaţia din primii ani de viaţă s-a bazat pe un soi de filosofie moralistă. Mai puţin frecvent, unul sau ambii părinţi au fost nişte inadaptaţi şi copilul a trebuit să trăiască în umbra comportamentului lor greşit sau a crescut cu sentimentul necesităţii de a îndrepta lucrurile.

Nodul Sud răstoarnă valorile sociale în comunitatea în care trăiesc, mai ales atunci când sunt vizate dezvoltarea sau maturizarea prin trecerea la punerea în practică a unor proiecte de anvergură și care ating relațiile la acest nivel. Acest fapt poate lua forma unei conştiinţe de sine excesive sau poate declanşa setea pentru putere dacă Nodul Nord este lăsat să domine. În oricare dintre cazuri, sentimentele de inferioritate provin din trăiri ilogice, rezultat al experienţelor din copilărie.

Alteori, lipsa de bun-simţ faţă de sensibilităţile unui Săgetător sau absenţa stabilităţii lor afective a avut un impact negativ. Ei bine, aspectele despre care vorbeam, aşa cum se configurează ele, vin să deblocheze toate aceste fixităţi, acestă teamă de societate și de a socializa.

Uranus în armonie cu conjuncția Lună Neagră – Saturn, amplifică efectiv intuiția și știu clar încotro vor să meargă iar acest lucru se reflectă și la nivelul Casei a 5-a, a iubirii, a copiilor și a creativității. Ziua de 26 august le poate aduce o dispută cu femeile stârnite de gelozii şi invidii. Să nu le ia în seamă.

Marte conjunct cu Nodul Nord deschide drumurile către străinătate ca și cum veniturile lor ar venei dintr-o asemenea colaborare dar ar putea sugera probleme legate de primirea unor bani care li se cuvin, undeva pe 23 august prin pătratul pe cu Partea Norocului. Pe de altă parte, cu Neptun din Casa comunicării în sextil cu Pluto în trecere prin Casa banilor proveniți din muncă proprie, vorbește despre iluzii legate de bani. Să fie atenţi în special, în preajma zilelor de 24 şi 25 august.

Ca sănătate, este fragilă axa respiratorie dar şi mici probleme de natură hepatică sau dentare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top