Connect with us

Revistateo.ro

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie. Ce se întâmplă pentru fiecare nativ în săptămâna 20-26 august 2017. Citește zodia ta!

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Vărsător 20 – 26 august 2017

Vărsător – acestor nativi conjuncţia Zmeul cu focar Jupiter le dă posibilitatea să vadă lucruri sau ce stă în spatele situaţiilor tensionate, acolo unde majoritatea celorlalți nu le văd. Careul în T dintre Pluto – Jupiter și Venus acționează foarte puternic la nivelul Casei muncii și îi avertizează să fie atenți la ceea ce fac, disputele cu colegii de muncă nu sunt benefice acum, dimpotrivă.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 august 2017. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Uranus, prestidigitatorul se arată mai calm, mai plecat să asculte sfaturile conjuncției Luna Neagră Saturn și este posibil să le scoată în cale un contract sau un alt loc de muncă. Dacă se pune problema schimbării acestuia, să nu dea răspunsul până după 5 septembrie dacă se poate. Trigonul dintre Saturn – Luna Neagră și Soare – Nodul Nord- Marte îi susține pe parte de carieră dar și pe parte de câștiguri financiare.

Pătratul lui Chiron cu Luna Neagră – Lilith îi face să spună lucruri care multora li se vor părea fie prea curajoase, fie deplasate, aiurite sau de domeniul fantasticului şi o fac cu atâta energie şi tărie că le va da unora impresia că nu sunt siguri pe ei. Fac afirmaţii de care nu se vor dezice şi îşi vor argumenta poziţia până în pânzele albe.

Interesant este că tot ceea ce spun este adevărat, dar sunt prea puține urechi care să îi audă. Poziţia mi-aminteşte întrucâtva de Casandra, care, deşi a prezis sfârşitul oraşului cetate Troia, a spus că Elena este cea care va aduce blestemul morții asupra cetăţii nu a crezut-o nimeni dar lucrurile s-au întîmplat aşa cum a spus ea…

Pe 24 august Venus iese din aspectele stresante cu Jupiter și Uranus și parcă vor percepe altfel ritmul finanțelor în buzunarele lor, iar Soarele în Casa a 8-a va lucra să le aducă ceva bani în buzunare și cum Mewrcur este retrograd desigur vor cheltui mai mult decât trebuie.

Uneori le este greu şi celor care îi iubesc să îi abordeze datorită felului lor de a fi, a zâmbetului care nu îi părăseşte aproape niciodată, deși ei pot fi extrem de afectuoşi şi se vor implica emoţional cu tot sufletul chiar dacă nu pare a fi aşa. Comunicarea este unul din atuurile forţă pentru care nativii Vărsător, ei bine însă, săptămâna aceasta nu îi va ajuta deloc așa că le sugerez mai bine să se abțină.

Profesional totuși, sunt bine susţinuţi chiar se prefigurează colaborări de durată, în special pe partea de cont propriu şi perspectiva pentru ei se va schimba radical. Vor munci pentru că atunci când au de ce să o facă, o fac şi vor fi răsplătiţi pe măsură. Foarte bune zilele de 22, 23 şi 25 august.

Banii vin din munca lor, vin din recunoaşterea unor merite şi mai vin de pe urma unor contracte sub formă de comisioane. Pentru unii Vărsători este posibil ca de pe urma unui proces de partaj să nu se aleagă cu nimic din ce au crezut că pot avea sau vor constata că întreg eşafodajul pe care şi-au construit realitatea următorilor ani este unul fragil, care se poate spulbera la prima furtună.

S-ar putea confrunta cu dureri de cap şi de spate, dar şi cu reacţii digestive neaşteptate dacă ne gândim că și ei mănâncă pe sărite și numai ce le place.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top