Connect with us

Revistateo.ro

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie. Ce se întâmplă pentru fiecare nativ în săptămâna 20-26 august 2017. Citește zodia ta!

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Pești 20 – 26 august 2017

Peşti – Eclipsa totală de soare de pe 21 august ar putea să îi aducă cu picioarele pe pământ. Va fi o săptămână interesantă zic eu. Marile lor probleme vor fi legate de felul în care înţeleg că trebuie să se despartă de ceea ce au că se numeşte el trecut, amintiri sau parteneriat și le-am mai spus asta.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 august 2017. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Simt că trebuie să înceapă altceva, dar pentru a începe ceva nou trebuie mai întâi să o încheie cu ceea ce ai. Iar problemele lor sunt destul de profunde. Este foarte greu să îi faci pe aceşti nativi să se despartă de ceea ce pentru ei reprezintă un anumit capitol din viaţă, deoarece cum spuneam și în alte săptămâni, Trecutul semnifică rădăcinile lor. De aceea, săptămâna aceasta pentru ei cred eu, va fi o săptămâna a deciziilor.

Din punct de vedere relaţional, chiar şi în cuplurile mature femeile vor fi cele care vor pune punct relaţiei, sătule să tragă singure la căruţa căsătoriei. Mulți le vor acuza că s-au săturat de prea mult bine, în special soacrele, dar aceasta este o imaginea pe care voi cei din afară să o vadă, nu cea reală.

Multe dintre dispute au plecat de la bani, de la câţi bani aduce fiecare în casă, de la cât şi cum contribuie fiecare la păstrarea căminului şi nu mă refer acum la administrarea cheltuielilor, de la felul în care înţeleg să îşi trăiască viaţa în cămin şi de aici necazul.

Alți Pești s-au săturat să tot fie dădăciți de mame sau de soacre și vor pune piciorul în prag, așa se face că unii parteneri vor fi puşi să aleagă între propria familie şi mamă, dar indiferent de motivaţie, cert este că femeile vor fi cele care vor pune piciorul în prag. Zile negre 21, 22, 23 şi 24 august.

Profesional, continuă cascada de schimbări la locul de muncă, ei înşişi ar putea să schimbe serviciul sau direcţia şi nu le va fi rău deloc. Unii pot decide că cea mai bună muncă este cea pe cont propriu, adică de acasă și nu sunt prea departe de adevăr. Pentru Peştii care muncesc în străinătate, lucrurile încep să se așeze în matcă, fac munci care nu le plac dar le fac din lipsă de altceva și pentru că sunt destul de bine plătite.

Alți Pești se pot pomeni fără loc de muncă, fie nu li se reînnoieşte contractul, fie s-au săturat să își bată toți joc de el și își ia lumea în cap ş.a. Îi sfătuiesc să nu ia o decizie pripită pentru că Luna Neagră deși a ajuns o sperietoare, este conjunctă cu Saturn și îi ajută prin acutizarea intuiției și vor știi din instinct cum să reacționeze. Mercur retrograd este îm Casa contractuală susținut de Pluto ceea ce sugerează că decizia este una irevocabilă. Zile mai grele 21, 22 şi 24 august.

Toate aceste schimbări sunt însoţite, bineînţeles şi de schimbări de statut financiar. Oricum bugetul nativilor Peşti este unul consolidat aşa că se pot considera fericiţi, mai ales că sunt avantajaţi şi de posibilitatea să mai vină nişte bani, mai ales dacă aceştia sunt donaţii, moşteniri sau parte dintr-un partaj. Sunt avantajate femeile.

Atenţie la glicemie, trebuie să consume lichide pentru a preveni tensiunea şi să mănânce puţin şi des. Sub nicio formă să nu recurgă la energizante!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top