Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

A avut 270 de kilograme și a dat jos 113. Cine este femeia și cum arată acum. Ce schimbare!

8A avut 270 de kilograme. Din cauza aspectului ei fizic, Amber a ajuns populară întrucât mai multe ziare, în special tabloide, din Vest, își doreau să facă reportaje cu ea.

A slăbit 113 kilograme de teamă că va muri

Femeia nu se putea mișca, însă continua să mănânce industrial. Medicii au avertizat-o că dacă nu va încerca să-și schimbe stilul de viață, în special cel alimentar, va muri.

Pe ea o cheamă Amber Rachdi. Aproape toată viața s-a chinuit din cauza kilogramelor acumulate în exces. A ajuns să cântărească 270 de kilograme. Toată lumea râdea de ea, iar familia nu mai știa ce să facă pentru a o aduce la normalitate.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Ciobanu i-a mărturisit lui Teo cum a slăbit, de fapt: „Orice obez vine și-mi spune”

A slăbit 50 de kilograme după ce a consumat o băutură banală. Sigur ai și tu asta în casă!

Tânăra consuma zilnic kilograme de dulciuri, mâncare de tip fast-food și multe băuturi acidulate. Nu se putea stăpâni din mâncat oricât de mulți psihologi au vorbit cu ea. Momentul în care s-a panicat a fost verdictul dat de medici: inima ei era în pericol.

Atunci a hotărât să slăbească și a dat jos 113 kilograme. Astăzi, Amber e de nerecunoscut și face furori cu fotografiile ei pe rețelele de socializare. Teama de moarte a făcut-o să devină o femeie normală, o femeie care astăzi se bucură și altfel de viață, nu doar stând și mâncând.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top