Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săgetător 27 august – 2 septembrie 2017

Horoscop Minerva Săgetător 27 august – 2 septembrie 2017 – se liniştesc spiritele şi pentru aceşti nativi, se lasă calmul şi în familie, lucrurile devine mai puţin obositoare sau enervante, totuşi par să-şi regăsească aplombul şi bonomia cu care suntem obişnuiţi. Sunt tipul de oameni cărora nu le place să vorbească despre problemele lor aşa că vor afişa buna dispoziţie chiar dacă le vine să urle.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

28 august poate aduce o înţelegere de natură contractuală, posibil să fie ceva de genul unui contract prenupţial pentru cei care se căsătoresc, dar poate fi vorba şi despre un contract pentru un spaţiu sau cabinet unde cei cu profesii liberale să-şi poată desfăşura activitatea. Atenţie totuşi la termenii contractului pentru că i-ar putea sufoca financiar.

Pe 29 august cei tineri pot încheia un agreement cu cineva din familie vizând achiziţia unui autoturism, banii vin nu din resurse proprii ci din susţinerea unei rude apropiate – părinte sau bunici ori vor fi cadorisiti cu un autoturism.

Pierderea unui amic bun le va da sufletele peste cap dar asta este viaţa. Femeile sunt beneficiarele unor sume pe care le aşteaptă de ceva vreme.

În 30 august rezolvă probleme care ţin de familie, în sensul că vor plănui schimbarea locuinţei sau renovarea celei pe care o au. Să o facă pentru că au toată energia necesară să rezolve problemele gospodăreşti.

1 septembrie este o zi liniştită în care este bine ca atât adulţii cât şi vârstnicii să-şi facă o serie de controale medicale. Cronicizarea unor boli, frecvenţa din ce în ce mai crescută a puseele acute le dă de gândit şi în sfârşit, îşi vor face timp şi pentru ei, şi vor merge la medic.

De asemenea, este o zi bună pentru a face ITP-ul la maşină sau pentru întocmirea documentaţiilor contabile.

Pe 2 septembrie lucrurile se tensionează, alergătură, cumpărături, femeile mai ales au darul de a intra în conflicte cu vânzătorii dar şi cu vecinii.

Ca sănătate, să fie atenți a tulburările hepatice, nu de alta dar se apropie vremea în care alimentele tradiționale le-ar putea da bătăi de cap.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top