Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Scorpion septembrie 2017

Horoscop Minerva Scorpion septembrie 2017 – Pentru cei născuți sub semnul Scorpionului, septembrie ar putea fi o lună extrem de favorabilă. De ce? Cel puțin, prin faptul că nu doar Marte, unul din stăpânii lor, dar și Luna, care în condiții normale este destul de radicală față de reprezentanții acestui semn, vor juca acum de partea lor.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu alte cuvinte, practic tot ce se desfășoară în jurul lor va fi un avantaj, pornind de la circumstanțe și încheind cu deciziile dușmanilor. Acest lucru, desigur, nu exclude posibilitatea apariției unor situații conflictuale, dar acestea sunt reduse la minimum.

Acum ar fi logic să fii cât mai activi posibil și, uneori, vor constata că este chiar profitabil să îți asumi riscuri atunci când ai doar câteva informații la dispoziție. Când vine vorba despre muncă, riscul va fi cu adevărat minim, deși vom discuta acest lucru la capitolul respectiv.

În sfera relațiilor personale, prima lună de toamnă se va dovedi extrem activă pentru ei, dar în acest moment este greu să anticipăm circumstanțele, pentru că sigur sunt dintre cele nedorite. Să nu își facă însă probleme, deoarece găsesc cum să iasă din orice încurcătură.

Singurul lucru pe care nu trebuie să îl uite, este că Venus va fi deosebit de puternică în această perioadă. Așadar, să aibă grijă când își arată emoțiile, să nu aibă încredere în oamenii pe care nu îi cunosc și să învețe cum să păstreze măsura vorbelor sau Venus le va crea probleme serioase. Ar trebui să vă concentrați asupra obiectivelor profesionale și să permiteți familiilor și problemelor psihologice să se odihnească pentru o vreme. Succesul lor profesional va contribui la fericirea familiei lor, mai ales că vor avea parte de sprijinul acesteia.

Relațional, în septembrie, Scorpionul va avea parte de o serie de situații pe care le-ar putea considera fundamentale, prin complexitatea lor. Trebuie să învețe că în realitate, nu trebuie să se grăbească să tragă concluzii. Oricum lucrurile vor lucra în favoarea lor. Multe vor fi neașteptate, dar îi vor surprinde într-un mod plăcut.

Totul este să nu se grăbească să împingă lucrurile spre limită până când nu vor conștientiza poziția celuilalt. În această privință, este important să separe acțiunile deliberate de asumarea de riscuri. Ar fi logic să susținem riscurile pentru că lui astea îi plac, dar ar fi păcat să nu folosească ocazia atunci când există o confluență favorabilă a circumstanțelor.

Să nu fie exagerați și să nu uite că nu sunt singurii în situații complicate sau că opiniile celeilalte persoane nu ar trebui să aibă o anumită semnificație pentru ei. Să se pună în situația acesteia și să-și amintească permanent că egoismul lor poate distruge totul.

În ansamblu, vor fi momente extrem de favorabile, dar poziția lui Venus sugerează posibilitatea unui rezultat negativ, dacă ipocrizia și înșelăciunea sunt armele lor atunci când sunt în căutarea propriei fericiri. Pe de altă parte, luna aceasta dragostea va avea conotații spirituale și ar putea să întâlnească posibili parteneri la cursurile de dezvoltare personală sau de spiritualitate. Cei căsătoriți, dacă își doresc un copil, acum îl pot avea.

Profesional, prima și a treia decadă vor fi deosebit de favorabile pentru Scorpion. Mijlocul perioadei ar putea fi ceva mai stresant, dar nu e nimic rău în privința asta. Dimpotrivă, acesta va fi momentul potrivit pentru a-și aduna puterea pentru următoarele activități.

Dacă au propria afacere, în prima jumătate a lunii ar fi logic să acționeze încrezător, dar cu prudență. Mediul profesional va fi o provocare permanentă, dar vor putea să gestioneze situația cu puterea lor spirituală.

Să acorde o atenție deosebită aspectului financiar al lucrurilor, deoarece acum, o problemă cu alocarea resurselor ar putea deveni severă. Dacă nu au propria afacere, să nu se grăbească să înceapă ceva nou sau să preia atribuții noi din proprie inițiativă, ci să îndeplinească mai întâi toate sarcinile pe care șefii lor le-au trasat, deoarece multe lucruri depind de asta. Să nu vorbească decât atunci când trebuie și să conducă într-o manieră rezervată funcțiilor corporatiste și altor evenimente similare. În caz contrar, puteți pierde întregul potențial.

Financiar vor înflori luna aceasta. Vor aplica ceea ce învață la diverse seminarii spirituale și în urma acestor acțiunii banii vor veni la ei ca atrași de un magnet. La fel, de pe urma activităților de caritate. Prima săptămână din septembrie este propice pentru formarea de noi parteneriate comerciale.

În ce privește sănătatea, septembrie este o lună în care Scorpionii se vor concentra pe felul cum arată, pe scăderea în greutate și reducerea abdomenului. Mersul regulat la sală poate rezolva această problemă. De asemenea, să nu ignore probleme aparent banale cum ar fi ciuperca piciorului sau diverse răni care se pot infecta transformându-se în adevărate boli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top