Connect with us

Revistateo.ro

Reguli feng shui. Cum trebuie sa arate dormitorul tau pentru a elimina energiile negative

Stil de viata

Reguli feng shui. Cum trebuie sa arate dormitorul tau pentru a elimina energiile negative

Dormitorul este locul unde ne petrecem o treime din viata, fiind un spatiu in care se fac si se desfac o serie de energii.

Dormitorul este important in tainele chinezesti feng shui, existand reguli clare. Aceste reguli nu sunt doar o fita occidentala a celor care sunt pasionati de misticismul asiatic ci te ajuta se iti reincarci energia dupa un somn odihnitor.

Nu puneti mai multe usi la un dormitor. Un dormitor cu doua sau mai multe usi este un dormitor care transmite nesiguranta. Energia divina este perturbata de o alta cale spre exterior, in afara de fereastra dormitorului si usa deja existenta.

Asezati patul departe de usa dormitorului. Motivul? Se creeaza o senzatie de liniste, pe cand daca dormitorul ar fi aproape de usa s-ar crea noi energii negative chiar in timp ce dormi. De asemenea, lasati spatiu liber la picioarele patului pentru a ne largi orizontul atunci cand privim inspre camera.

Aruncati orice oglinda din dormitor! Chiar daca ele exista sa nu fie pozitionate catre pat. Culmea, oglinzile sunt plasate in dormitor strategic deoarece cele mai multe cupluri sunt inspirate din scenele erotice din filme dar ceea ce nu stiu este ca o oglinda in dormitor dauneaza tocmai relatiei de cuplu, din punct de vedere energetic.

Dormitorul trebuie sa primeasca lumina in timpul zilei. Energia divina este asociata cu lumina, fapt pentru care o fereastra mare in dormitor nu ar fi un lucru rau. Este important ca lumina naturala sa nu cada direct pe pat, cel mai indicat ar fi sa patrunda in camera paralel cu patul. Lumina care cade toata ziua pe pat il poate supraincarca energetic.

Evident, orice regula feng-shui nu va fi lipsita de prezenta plantelor in dormitor. Un ghiveci frumos cu orhidee sau orice ghiveci cu plante, chiar si fara flori, va aduce nu doar un plus de oxigen dar si un aer ca sunteti in permanent contact cu natura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top