Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Fecioară 3-9 septembrie 2017

Horoscop Minerva Fecioară 3-9 septembrie 2017 – pentru ele lucrurile se detensionează și intră în iuseșul a două trigoane minore, primul dintre Uranus – tripla conjuncție Marte, Nodul Nord, Mercur și conjucția Saturn – Luna Neagră, cel de-al doilea Uranus – Soare – Junona ceea ce sugerează forţa şi impactul planului afectiv asupra unor lucruri cât se poate de omenşti. Discuţiile par să se învârtă în jurul unei moşteniri sau a ceva ce este de moştenit şi încinge lucrurile la propriu, în bine!

APASĂ PE ZODIA TA CA SĂ ÎȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nativele Fecioară trăiesc extraordinar sentimentul divin ceea ce le poate aduce în atenția celor din jur, din familie dar şi a colegilor de serviciu. Pe 3 şi 4 septembrie, cele două trigoane le atenţionează că fericirea este ca un hap și trebuie să revină cu picioarele pe pământ.

Adevărul este că ceea ce susţin ele, mă refer acum, din punct de vedere profesional, este o utopie pe care doar ele o înţeleg dar nici nu vor să plece urechea la ceea ce spun ceilalţi şi atunci lucrurile ameninţă să o ia razna. Noroc că, de astă dată, îl au pe Saturn alături care le arată drumul de durmat.

Fecioarele angajate în programe şi proiecte cu impact social, au şanse forte mari să susţină lucrări, conferinţe şi seminarii care pe teme de nutriţie, de dezvoltare personală, terapii alternative etc.

De asemenea acum este un moment bun pentru nativii de care aminteam mai sus să gândească şi să pună pe hârtie idei care vizează o conferinţă de talie naţională, să adune propuneri, cereri, observaţii pe care apoi să le sistematizeze într-un cadru mai larg şi gata tema conferinţei şi a simpozionului, imaginea de ansamblu se va limpezi şi pot porni să acţioneze după 5 septembrie.

Profesional, Uranus sub atentă supraveghere saturniană și poate aduce concretizarea unor soluţii nu neapărat la discoluţia lor. Problema este ca şefii pe care îi au să şi înţeleagă ce îşi doresc aceşti nativi sau ce propun ei şi să ştie să fructifice ideile care le primesc. Dacă Fecioarele sunt în ipostaza de conducător vor ştii ce vor şi ce au de făcut din start.

Financiar, pe 6 şi pe 7 septembrie, pare că le surâde norocul şi intră în posesia unor sume de bani şi cum sunt darnici din fire vor ştii ce să facă cu ei pentru a îmblânzi, în ghilimele spus, persoana iubită.

8 septembrie este o zi debordantă pentru mentalul lor analitic care se regăseşte de această dată în originalitatea idelor pe care le au.

Ca sănătate, imunitatea este cea care le dă organismul peste cap și le sensibilizează mai ales pe segement digestiv, deci atenție la crizele de fiere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top