Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 4 septembrie 2017. Zi grea pentru Lei

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 4 septembrie 2017. Zi grea pentru Lei

Leii vor avea parte de o zi dezastruoasa din toate punctele de vedere. Acesti nativi trebuie sa dea un restart complet in viata. Afla mai multe din sfatul zilei de 4 septembrie 2017.

Berbec

Ziua incepe prost, dar se termin genial. Nu mai porni posomorat la drum pentru ca te incarci negativ aiurea. Numarul norocos al zilei: 5.

Taur

Cine nu stie ce e in sufletul tau ar fi bine sa taca pe vecie. Nu te chinui sa le explici oamenilor care este viziunea ta despre viata pentru ca nu ai nicio datorie fata de ceilalti. Numarul norocos al zilei: 3.

Gemeni

Pregateste-te pentru o zi plina de evenimente fericite. Nu ti-o lua, totusi, in cap. Numarul norocos al zilei: 13.

Rac

Daca cineva doreste sa iti spuna ceva poate sa o faca. Daca nici tu nu esti la dispozitia celorlalti, atunci cine Dumnezeu mai e pe lumea asta? Nu iti mai face ganduri inutile din acest punct de vedere. Numarul norocos al zilei: 4.

Leu

Este o zi dezastruoasa. Nu ai ce sa repari pentru ca nu ai facut suficient de mult incat sa iti fie bine toata vara. E cazul sa faci o schimbare radicala in viata ta. Numarul norocos al zilei: 11.

Fecioara

La poarta inimii tale bate o persoana speciala astazi. Cauta in adancul tau disponibilitatea de a-i oferi clipele de care are nevoie cu tine. Numarul norocos al zilei: 2.

Balanta

Indraznesti sa visezi intr-un fel realist, chiar daca suna bizar ce citesti acum. Ai inceput sa stii unde iti sunt limitele. Tine-o tot asa! Numarul norocos al zilei: 9.

Scorpion

Creeaza-ti propriul tau spatiu in care sa poti face lucruri frumoase. Ai nevoie de momente pentru latura ta artistica, dar nu prea ai timp si loc sa arati ce poate capul tau. Numarul norocos al zilei: 1.

Sagetator

Ce iti spune inima azi? Ca e cazul sa mergi putin la risc, nu-i asa? Ia incearca sa faci si altceva cu viata ta. Numarul norocos al zilei: 8.

Capricorn

Daca tot primesti bani azi, nu ii arunca in stanga si in dreapta. E cazul sa pui ban la ciorap. Numarul norocos al zilei: 15.

Varsator

Cine sa te mai inteleaga? Ba vrei una, ba vrei alta. E cazul sa te decizi o data pentru totdeauna. Numarul norocos al zilei: 7.

Pesti

Esti invitat la o petrecere pe care nu ai cum sa o refuzi. Nu te sinchisi prea mult cu accesoriile azi. Fii cat de natural poti. Numarul norocos al zilei: 10.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top