Connect with us

Revistateo.ro

Star

Vedeta s-a afișat cu noul iubit, deși e gravidă cu fostul soț! Scandal mare în showbiz

Credeați că doar la noi se poartă amantlâcurile? În afara țării scandalurile în care sunt implicate vedetele sunt adevărate telenovele!

Telenovelă cu pilotul de Formula 1 Jenson Button

O vedetă extrem de iubită în Occident a șocat lumea mondenă. S-a afișat cu noul iubit la un eveniment plin de strălucire, cu burtica la vedere, însărcinată cu fostul.

Jessica Michibata s-a afișat nu doar o dată cu Ken Kao. Unul dintre evenimentele la care cei doi au fost surprinși a fost Festivalul de Film de la Veneția.

Jessica este fosta parteneră a pilotului de Formula 1 Jenson Button. Modelul japonez a zâmbit pe tot parcursul evenimentului și nu a dorit să spună cine este tatăl copilului pe care îl poartă în pântece.

CITESTE SI: A divorțat de soțul ei din cauza acestei toalete. Ce au aflat avocații părților

Cantareata Sia a divortat dupa doi ani de casatorie

Jenson Alexander Lyons Button este un pilot de Formula 1 de naționalitate britanică, ce concurează pentru echipa McLaren. A debutat în Formula 1 în 2000, la echipa Williams, pentru ca în 2006, în monopostul echipei Honda, să obțină prima sa victorie, la Budapesta.

În 2009, la Brawn GP, a câștigat șase dintre primele șapte curse ale sezonului la finele căruia a devenit în premieră campion mondial.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top