Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 10-16 septembrie 2017

Horoscop Minerva Scorpion 10-16 septembrie 2017 – pe 11 şi 12 septembrie ar putea fi plecaţi undeva, în interes de servici. Le-aş sugera să fie atenţi în ce intră, nu de alta dar lucrurile pot lua o turnură neaşteptată, nu atât de legalitate cât de conştiinţă.

Pe de altă parte, încrederea în sine şi în ceea ce fac este atuul lor forte. Spuneam mai acum câteva luni că acesti nativi au intrat într-un cerc al destinului care presupune o reechilibrare de tipul după faptă și răsplată.

Când spun noroc mă refer la afacerile pe care le încheie, la ceea ce doresc să demareze, la investiţiile financiare pe care doresc să le facă, la familia pe care doresc să şi-o întemeze, la copilul care vor să li se nască iar acum este o periodă de planuri aşa că să se aşeze o clipă şi să mediteze.

La capitolul dragoste cum au obiceiul, încearcă să-şi impună voința lucru deloc agreat de cei din jur sau de parteneri, dar cei care știu cum să îi ia vor avea numai de câștigat.

Dacă este vorba despre afaceri, ştiu să asculte, vorbesc puţin, și prin tăcere, de regulă, conving cât sunt de buni. E bună o asemenea strategie pentru că are efecte fulminante. Deci atenţie la zilele de 12, 13 şi 14 septembrie. Poate şi încăpățânarea să-şi lase amprenta, iar conjuncția Luna Neagră – Saturn va tensiona şi mai mult atmosfera!

Pe 14 septembrie, cei care sunt singuri, mă refer la bărbaţi, ar putea să întâlni partenera visată, dar ca mai mareu există un dar, aceasta ar putea fi fascinată de jocul lor însă nu toate femeile sunt pregătite pentru un asemenea joc şi ar putea va visu să se transforme într-un veritabil iad.

Pe 15 şi 16 septembrie cei care ştiu că au probleme cu rinichii să aibă grijă, după cum le-aş sugera să fie atenţi la bolile cu transmitere sexuală – este a treia săptămână consecutiv când observa acest lucru, ştiut fiind că ei sunt iubăreţi din fire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top