Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 8 - 14 ianuarie 2018. Cum sunt afectate zodiile de conjuncția dintre Venus și Pluto

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 14 septembrie 2017: Multe vești bune pentru Gemeni

Este o zi revelatoare pentru Fecioare. Isi vor da seama cine le este aproape cu adevarat si care sunt persoanele pe care nu se pot baza niciodata. Citeste sfatul zilei de 14 septembrie 2017 pentru zodia ta.

Berbec

Ai o multime de lucruri de facut si nu stii cum sa le duci la bun sfarsit. Iti trebuie putina energie. O poti lua dintr-o alimentatie echilibrata. Numarul norocos al zilei: 7.

Taur

Intalnesti o persoana importanta si e bine sa o asculti. Te poate invata cum sa faci fata criticilor. Numarul norocos al zilei: 13.

Gemeni

Primesti foarte multe vesti pozitive astazi si asta te face sa speri la tot ce e mai frumos si bun. Nu exagera cu lauda de sine, chiar daca esti intr-o perioada buna. Numarul norocos al zilei: 4.

Rac

Nu te poti obisnui cu persoanele care te critica la tot pasul. E timpul sa faci un pas hotarat inainte si sa nu mai lasi garda jos. Numarul norocos al zilei: 9.

Leu

Nu o mai face pe modestul daca stii ca ai anumite calitati pe care nu le poate nega nimeni. Numarul norocos al zilei: 11.

Fecioara

Nu ii asculta pe cei care iti critica activitatea. Azi ai ocazia sa iti dai seama cu adevarat cine iti este aproape si cine nu. Numarul norocos al zilei: 5.

Balanta

Acorda mai multa atentie celor din jurul tau pentru ca una din persoanele cu care te intalnesti azi iti poate deschide orizonturile. Numarul norocos al zilei: 1.

Scorpion

Intalnesti o persoana care iti poate marca destinul. Asculta fiecare cuvant pe care ti-l spune pentru ca poti obtine totul. Numarul norocos al zilei: 12.

Sagetator

Daca cineva iti spune ca esti imatur, inseamna ca are un strop de dreptate. Incearca sa privesti lucrurile ceva mai realist. Numarul norocos al zilei: 2.

Capricorn

Apar piedici de peste tot si nu stii ce trebuie sa faci sa iesi din acest impas. Calculeaza-ti mai bine pasii. Numarul norocos al zilei: 18.

Varsator

Asculta-ti vocea interioara si nu mai pedala foarte mult inainte daca inima iti spune sa te opresti. Numarul norocos al zilei: 30.

Pesti

Te-ai impotmolit intr-un punct sensibil si nu stii ce sa faci sa treci de aceasta problema acuta. Ia o pauza si stai mai mult de vorba cu tine inainte de a merge mai departe. Numarul norocos al zilei: 8.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top