Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săgetător 17-23 septembrie 2017

Săgetător – în familie se petrec lucruri care trebuie să se petreacă prin catalizate uraniană. Apoi Casa prietenilor și protectorilor arată că reușitele lor în această săptămână țin de felul în care știu să comunice.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Totuși se anunță păstrarea tensiunilor la acest nivel ca și cum aspectul legal trebuie să fie permanent în atenția lor.

Cârma destinului foarte activă pe axa Caselor a 7-a , parteneriatele de orice fel, și Casa 1, a personalității și a felului cum se văd ei, vorbeşte despre respect sau integritate, ceea ce poate masca o repulsie de fond faţă de oamenii care nu respectă legea.

Posibil ca în subconştientul lor, să se teamă de figurile autoritare şi se simt stânjeniţi în societate atunci când se află în lumina reflectoarelor, în afara situaţiei în care poartă toate însemnele succesului – dar chiar şi atunci poate avea îndoieli cu privire la valoarea acelui succes. Se pot manifesta tendinţe de izolare sau o profundă introversiune, ca mijloc de apărare de aceste temeri.

Adesea a existat, de la o vârstă fragedă, lupta cu figura autoritareă a Tatălui sau a vreunui profesor sau cu societatea, în general.

Sunt frecvente dificultăţile în relaţia cu unul dintre părinţi sau cu amândoi. De regulă, educaţia din primii ani de viaţă s-a bazat pe un soi de filosofie moralistă. Mai puţin frecvent, unul sau ambii părinţi au fost nişte inadaptaţi şi copilul a trebuit să trăiască în umbra comportamentului lor greşit sau a crescut cu sentimentul necesităţii de a îndrepta lucrurile.

Nodul Sud în Vărsător răstoarnă valorile sociale în comunitatea în care trăiesc, mai ales atunci când sunt vizate dezvoltarea sau maturizarea prin trecerea la punerea în practică a unor proiecte de anvergură și care ating relațiile la acest nivel. Acest fapt poate lua forma unei conştiinţe de sine excesive sau poate declanşa setea pentru putere dacă Nodul Nord din Leu este lăsat să domine.

În oricare dintre cazuri, sentimentele de inferioritate provin din trăiri ilogice, rezultat al experienţelor din copilărie.

Alteori, lipsa de bun-simţ faţă de sensibilităţile unui Săgetător sau absenţa stabilităţii lor afective a avut un impact negativ. Ei bine aspectele despre care vorbeam, aşa cum se configurează ele, vin să deblocheze toate aceste fixităţi, acestă teamă de a socializa.

Ziua de 19 septembrie le poate aduce o dispută cu femeile stârnite de gelozii şi invidii. Să nu le ia în seamă.

Marte este în Casa a 9-a şi ar putea sugera probleme legale legate de primirea unor bani care li se cuvin, undeva pe 21 septembrie prin opoziția care o face cu Uranus. Pe de altă parte, cu Neptun din Casa banilor munciți în pătrat cu Luna Neagră – Saturn, vorbește despre iluzii legate de bani.

Să fie atenţi în special, în preajma zilelor de 21 şi 22 septembrie. Ca sănătate, fragila axa respiratorie dar şi mici probleme de natură hepatică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top