Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 18 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte, pentru situații în care nu știu ce să facă.

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 15 septembrie 2017. Ce se întâmplă cu Peștii

Peștii rămân fără bani. Acești nativi trebuie să facă ajustări de ultimă oră. Citește mai multe în sfatul zilei de 15 septembrie 2017 pentru zodia ta.

Berbec

Ce a fost rămâne în trecut. Trebuie să revii în prezent pentru a te bucura de viață așa cum meriți. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur

Nu treci prin cea mai fericită perioadă a vieții tale și trebuie să înveți să te bucuri de lucrurile mărunte ale vieții, acelea care înseamnă adevărata fericire. Numărul norocos al zilei: 3.

Gemeni

Nu e suficient să asculți doar cu urechile. Trebuie să îți deschizi și inima atunci când vrei un dialog sincer. Numărul norocos al zilei: 2.

Rac

Simți că nu e tocmai bun drumul pe care l-ai ales pentru a defila în viață. Îți trebuie ceva mai multă hotărâre și, dacă simți că trebuie să schimbi direcția, fă-o fără ezitare. Numărul norocos al zilei: 13.

Leu

Trebuie să fii cu ochii în patru pentru că există persoane care vor să îți întindă capcane. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară

Azi vei vedea că soarele apare mereu după o furtună. O persoană importantă îți face un cadou de neuitat. Numărul norocos al zilei: 6.

Balantă

Cei din jur văd în tine o persoană de încredere. Profită de imaginea bună pe care ai construit-o dacă vrei să obții lucruri rapid. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion

Viața e doar o călătorie și nu contează destinația neapărat, ci ceea ce trăiești pe parcursul voiajului tău. Numărul norocos al zilei: 1.

Săgetător

Te învârți într-un anturaj care te ajută să revii cu picioarele pe pământ, să muncești mai mult pentru țelurile tale. Nu îi abandona pe cei care te sprijină. Numărul norocos al zilei: 20.

Capricorn

Găsești numai oameni care te completează perfect și te simți atât de minunat să vezi că cineva chiar te înțelege. Zâmbește! Numărul norocos al zilei: 4.

Vărsător

Nu te separa prea mult de grupul tău chiar dacă ai o părere diametral opusă față de acesta. Doar în echipă poți să câștigi. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești

Rămâi fără bani și te gândești serios pe unde să mai scoți cămașa. Data viitoare fii mai atent când cheltui verzișorii. Numărul norocos al zilei: 11.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top