Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 18-24 septembrie 2017

Horoscop

Sfatul săptămânii 18-24 septembrie 2017. Ce se întâmplă cu Gemenii și Săgetătorii

Săptămâna cuprinsă între 18 și 24 septembrie aduce neliniște pentru Gemeni, din cauza banilor, în timp ce Săgetătorii vor avea de furcă din cauza tensiunii acumulate. Zilele de 20 și 22 septembrie vor fi unele de foc.

Citește sfatul săptămânii 18-24 septembrie 2017 pentru zodia ta:

BERBEC – Concentrează-te, informează-te și pune totul în ordine dacă vrei ca proiectul în care ai investit mult timp să aibă rezultatul așteptat. Nu acționa în grabă, pentru că riști foarte mult. Atunci când pui suflet în ceea ce vrei să faci, rezultatul va fi satisfăcător

TAUR – Pari demotivat și dai dovadă de comportament neglijent. Încearcă să schimbi atutudinea pentru că riști să pierzi.  Pune întrebări suplimentare și asigură-te că ai înțeles ceea ce trebuie! Altfel poți acționa greșit!

GEMENI – Totul pare să meargă bine, însă ai o neliniște din cauza banilor. Învață din acest semnal că trebuie să fii mai chibzuit. Fii mai tolerant și nu mai acționa la nervi!

RAC – În situația în care trebuie să iei o decizie nu-i mai implica și pe alții. Îndeplinește-ți misiunea singur. Vei vedea că vei fi mult mai eficient singur decât să porți și grija altuia. Nu doar că vei termina treaba mai repede, dar nu vei fi influențat de nimeni. Încearcă să te descurci singur în situații care te privesc doar pe tine!

LEU – Nu căuta răspunsuri în această săptămână! Sunt șanse să nu le primești. Oamenii vor fi neînțelegători cu situația ta și poti atrage doar compasiune. Puterea ta interioară îți va dicta ce să faci. Trebuie doar să asculți. Oferă ceea ce vrei să primești!

FECIOARĂ – În această perioadă ar putea fi dificil să comunicați cu oameni care par distanți și confuzi. Această confuzie poate fi contagioasă. Bucurați-vă de atmosfera relaxată a zilei și nu vă faceți griji în cazul în care lucrurile nu se desfășoară cu rapiditatea cu care vă doriți.  Fiți mai răbdător!

BALANȚĂ – Detașează-te în această săptămână de îndatoririle stresante și responsabilități. Este timpul să lăsați emoțiile și ego-ul interior să se conecteze în armonie. Nu lăsa probleme altora să-ți ruineze starea de spirit. Încearcă să nu te mai lași influențat de cei din jur!

SCORPION – Zile încărcate de energie pozitivă în această săptămână. Este posibil să fii purtat într-un tărâm mistic în care sentimentele au prioritate față de fapte. Lasă-te purtat de aceste vibrații, pentru o vreme, și eliberează-te de ritmul agitat al vieții de zi cu zi. Acordă mai multă atenție partenerului de viață!

SĂGETĂTOR – Nu mai ține în tine nemulțumiri și frustrări pentru că la un moment dat vei răbufni și nu va fi bine. Încearcă să te eliberezi puțin câte puțin. Însă nu o face într-un mod care să te irite. Găsește o cale care să te liniștească!

CITESTE SI: Horoscop Mihai Voropchievici 18-24 septembrie 2017

CAPRICORN – Există un sentiment emoțional, senzual, care îți va stârni inima. Încercați să nu fiți prea abrazivi atunci când interacționați cu alții. Cu cât ești mai senin, cu atât mai multe uși se vor deschide. Dacă nu sunteți siguri de situație, nu vă aruncați cu capul înainte.

VĂRSĂTOR – Diferitele părți ale personalității tale ar trebui să lucreze armonios. Este important să existe un echilibru între ceea ce primești și ceea ce oferi. Dacă, din anumite motive, există un dezechilibru într-un anumit punct al vieții tale, rezolvă problema imediat. Este important să menții echilibrul în interior, dar și cu cei din jurul tău.

PEȘTI – Exista probabilitatea să nu impresionezi oameni vorbind și acționând rapid. Vei avea mai multe de câștigat dacă vei reuși să transmiți emoțiile din spatele cuvintelor tale. Este mai important să spui ceea ce simți decât ceea ce crezi. În viață ai mult de câștigat dacă știi când să taci!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top