Connect with us

Revistateo.ro

Răsturnare de situație în cazul bebelușului mort după slujba de botez! Ce s-a găsit în gura micuțului.

Stiri

Răsturnare de situație în cazul bebelușului mort după slujba de botez. Ce s-a găsit în gura bebelușului

Cazul bebelușului mort dub sluba de botez a șocat o țară întreagă. S-a întâmplat la Iași. Bebelușul în vârstă de doar o lună a murit la scurt timp după slujba de botez.

O anchetă este în desfășurare în aceste momente și se așteaptă rezultatele. Primele rezultate venite în urma necropsiei nu au adus lămuriri în cazul morții bebelușului. Acum sunt așteptate alte rezultate. Însă, preotul vine cu o altă declarație.

Ce s-a găsit în gura bebelușului

Invitații la botez au declarat că bebelușul a plâns pe toata perioada slujbei, semn că ceva era în neregula. Purtătorul de cuvând al Arhiepiscopiei Iașilor spune că în gura bebelușului a fost găsit lapte.

„Înțeleg că s-ar fi găsit în gura copilului lapte. Nu sunt medic, nu fac legături, nu mă pronunț vizavi de cauza decesului, care este o dramă pe care o trăiește familia, așteptăm rezultatele necropsiei.“, a declarat Marian Timofte, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor.

CITEȘTE ȘI: Ce s-a descoperit în urma necropsiei bebelușului mort în timpul slujbei de botez

Potrivit observator.tv, tradiția spune că bebelușul poate fi hrănit cu două ore înainte de botez, în nicun caz foarte aproape de momentul creștinării. Mai mult și medicii sfătuiesc mamele să nu hrănească copiii înainte de botez.

”Primele lucruri pe care le învață mama, odată cu venirea pe lume a copilului, este tehnica alimentației la sân. În acest context, toate mamele află că, după ce s-a terminat alăptatera, copilul trebuie ținut în poziție verticală până când elimină gazele, altfel există riscul ca lapte să treacă în căile aeriene, iar copilul să se înece.”, explică președintele Societății Naționale de Medicina Familiei, doctor Rodica Tănăsescu, pentru libertatea.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top