Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 24-30 septembrie 2017

Scorpion – pe 26 şi 27 septembrie ar putea fi plecaţi undeva, la munte sau la mare, sau într-un loc cu foarte mult soare, unde se vor simţi ca în sânul lui Avram, cei care îşi permit.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Tinerilor le sugerez să fie atenţi cu apa, mare sau piscină, pentru că riscul de accidente vine de acolo sau unui prieten i se poate întâmpla un accident în apă iar ei pot fi acuzaţi că nu au avut grijă de el. Dacă însă au hotărât să rămână acasă, atunci să fie atenţi în ce se bagă, pentru că de fiecare dată locul în care apar ei este este un adevărat focar de război.

Pe de altă parte, încrederea în sine şi în ceea ce fac este punctul lor forte. Spuneam mai acum câteva săptămâni că acesti nativi este bine să speculeze acest noroc pentru că din primăvara anului viitor, cercul se va închide şi vor fi din nou pe cont propriu.

Când spun noroc mă refer la afacerile pe care le încheie, la ceea ce doresc să demareze, la investiţiile financiare pe care doresc să le facă, la familia pe care doresc să şi-o întemeze, la copilul care vor să li se nască.

La capitolul dragoste nu spun că lasă garda jos, ci fac cam aşa cum fac mai mereu: încearcă să-şi impună voinţa, ceea ce nu este o soluţie pentru probleme familiale pe care le au. Dacă este vorba de afaceri, ştiu să asculte, de regulă, vorbesc puţin, şi poate de aceea sunt atât de buni în ce fac. Este bună o asemenea strategie, însă acum le sugerez să se gândească la altceva.

Atenţie la zilele de 25, 26 şi 27 septembrie. Poate să-şi lase amprenta şi careul Pluto – Jupiter care va bulversa şi mai mult atmosfera!

Pe 26 septembrie, cei care sunt singuri, mă refer la bărbaţi, ar putea să întâlni partenera visată, dar ca mai mereu există un dar, iar aceasta ar putea fi fascinată de o latură a personalităţii lor şi nu de felul cum arată.

Pe 28 septembrie, cei care ştiu că au probleme cu rinichii să aibă grijă, după cum le-aş sugera să fie atenţi la bolile cu transmitere sexuală, ştiut fiind că ei sunt iubăreţi din fire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top