Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 24-30 septembrie 2017

Rac – O săptămână bogată în elemente benefice. Astfel, luni, 25 septembrie, pun ţara la cale în ce priveşte o serie de schimbări în gospodărie dar știu să și petreacă alături de familie și de prieteni sfârşitul de săptămână.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe 25 septembrie este posibil să bată palma pentru achiziţia unei case sau a unui apartament ori reuşesc să se mute în casă nouă, lucru care pentru Raci este realizarea supremă.

Luna Neagră este în Casa copiilor și a iubirii, aș sugera ca doamnele să fie atente deoarece sunt predispuse spre un avort spontan, în funcție de ceea ce au în tema natală sau să nu se îndrăgostească de cine nu trebuie. Posibil să tragă o sperietură grozavă și vis-a-vis de sănătatea unui copil şi să alerge pe la policlinici şi spitale.

Marţi, 26 septembrie, cuplurile tinere, convinse că au dreptate, vor intra în dispută cu cineva din familie şi de la o banală ceartă gata riscul de a se separa. Aş vrea să cred că dreptunghiul mistic care le marchează existenţa în această săptămână să-i aducă la gânduri mai bune deşi la cum este tineretul din ziua de azi nu ştiu cât ar conta asta pentru ei!

Vârstnicii în schimb, se vor bucura de realizările nepoţilor şi vor face tot ce le stă în putinţă să împiedice un divorţ care se anunţă iminent.

Apoi, o veste proastă legată de bani, fie nu le intră salariul în cont, fie conturile sunt goale pentru că statul când e vorba să-ţi dea dă din colţ în colţ, dar când e să-ţi ia nu îi pasă dacă ai sa nu bani, el blochează conturile!

Dureri de articulaţii, de spate şi de oase, mai ales, cei care lucrează la calculator, vor resimţi dureri la nivelul încheieturilor degetelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top