Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Taur octombrie 2017

Horoscop Minerva Taur octombrie 2017 – Pentru aceşti nativi va fi o lună cu iubire, spiritualitate și îndrumare spre sine. Au muncit foarte mult anul acesta şi au făcut paşi serioşi în dezvoltarea lor profesională.

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Chiar dacă atenţia pe carieră va rămâne constantă, accentul va cădea mai mult pe problemele personale. Din noiembrie anul trecut, Jupiter a fost în casa a 6-a a muncii, a rutinei profesionale, a relaţiilor cu colegii de muncă, a responsabilităţii profesionale şi a sănătăţii, care se află sub stăpânirea lui Mercur și a semnului Fecioară.

Luna aceasta, mai mult de jumătate din planete se află în această casă, deci luna octombrie le va aduce una dintre marile oportunități în ce priveşte cariera și vor avea şansă să fie prezentaţi oamenilor cu iniţiativă şi cu bani.

S-ar putea să îşi dorească o schimbare profesională, iar luna octombrie le va facilita acest lucru. Se vor adapta foarte bine noilor cerinţe până la sfârșitul acestui an. Trebuie să le mulţumească lui Jupiter care va părăsi Casa a 6-a pe 10 octombrie deoarece a fost alături de ei şi a pus umărul serios la creșterea lor în acest sector!

Relaţional, este de reţinut că Jupiter va intra în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel pe 11 octombrie şi le va aduce ceea ce numim noi şansă şi prosperitate în acest sector.

Mai mult, vor avea timp suficient să vadă sau să clarifice o serie de aspecte neaşteptate, ciudate chiar, legate de parteneriatele lor, de diferitele aspecte ale vieții lor, până în anul următor, deoarece Jupiter rămâne în Casa a 7-a până în noiembrie 2018.

De asemenea, Mercur i se va alătura Taurului pe 17 octombrie. Dar asta nu e tot! Soarele va intra în Casa a 7-a pe 23 octombrie, moment în care apare o adevărată explozie de iubire.

Nu există nimic mai tulburător decât un Taur îndrăgostit și cu siguranță ceea ce vor antama acești nativi începând de acum şi până în noiembrie anul viitor va avea o semnificaţie aparte pentru ei.

Dacă sunt într-o relație este posibil ca aceasta să se stabilizeze iar Taurii ar putea să-şi pună pirostriile. Dacă sunt singuri, vor avea ocazia să întâlnească nu doar foarte mulţi oameni noi care le vor deveni amici şi chiar prieteni, dar nu vor mai fi timizi.

Vor avea curajul să se deschidă spre ceea ce le place şi astfel să întâlnească pe cineva, întâlnire care va deveni o relație de lungă durată și de împlinire sufletească. Venus, stăpâna lor, supraveghează atent casa parteneriatelor.

Pe 5 octombrie, ea va fi conjunctă cu Marte. Să fie siguri că vor avea o seară romantică! Dar această conjuncție va aduce şi multă creativitate.

Dacă sunt artişti şi creează cu mâinile, ziua este perfectă pentru a se aventura într-un nou proiect sau să dea o concreteţe materială, vizibilă şi în acelaşi timp subtilă, asupra modului în care se exprimă în artă.

Venus îi încurajeayă să se exprime! Planeta va avea solstiţiul său pe data de 16 a acestei luni. Momentul astronomic îi va încuraja să se concentreze asupra relațiilor pe care le au.

Unde se simt mai conectaţi: la serviciu sau în plan personal? Cum pot aceste relații să le ofere putere și armonie? Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă (n.r.: 16 octombrie) pentru aplicarea regulilor feng shui în mediul lor, la birou și acasă.

Dacă simt că există blocaje energetice în cameră, ar fi bine să găsească cea mai bună cale de a crea deschidere și armonie cu ajutorul acestora. Uneori, poziția obiectelor trebuie schimbată pentru a urni lucrurile dintr-o altă perspectivă. Cu ochiul lor pentru frumos pot face un spaţiu care să arate uimitor şi să îi şi stimuleze!

Profesional este de reţinut că Mercur vine şi el în Scorpion, în Casa a 7-a, pe 17 octombrie. Orice formă de comunicare pe care o au cu ceilalţi sau cu sinele lor, va fi cinstită și deschisă.

În timp ce energia Scorpionului poate fi temporizată, adevărul este obligat să iasă la iveală. Scorpionul îi încurajează să fie realişti, cu picioarele pe pământ, adevărați, chiar dacă doare.

Datorită acestui lucru, de fapt se pregăteşte momentul pentru rezolvarea conflictelor pe când Marte va intra în Balanţă pe 22 octombrie. Dacă au vreo problemă la locul de muncă, pot anticipa o conversație pentru a o rezolva.

Se pot implica în activități care să îi ajute să facă pași pozitivi. Dacă au vreo problemă în viața personală, lucrurile se vor clarifica atunci şi îşi vor putea continua drumul. Cu Balanţa echilibrând intensitatea semnului Scorpion, vor dobândi încrederea în judecata lor.

În ce priveşte planul financiar, perspectivele sunt bune în octombrie. Vor fi ajutaţi de prieteni şi de familie să câştige bani. Jupiter le va fi de ajutor încă din prima săptămână a lunii pentru că le susţine obiectivele financiare, dar mai pot câştiga şi din acțiuni speculative până pe 16 octombrie.

Ca sănătate, lucrurile nu stau prost, dimpotrivă viața și activitatea socială vor fi la fel de active și în octombrie. Vor avea o mulțime de oportunităţi să iasă, să plece în excursii, să-şi dorească să petreacă mai mult timp în mijlocul naturii.

Ar putea avea tendința să se suprasolicite făcând planuri, în special cu cei dragi. Să se asigure că au programat suficient timp pentru asta!

Încă de la primele semne de oboseală sau indigestie, comune semnului lor trebuie să se odihnească și să se relaxeze. Să facă o artă din autoîngrijirea personală sau să-şi impună rutina de frumusețe, să se bucure de o baie cu duşuri subacvatice sau să-şi maseze pielea cu emolienți blânzi. De asemenea, de mare ajutor este şi regimul de dezintoxicare odată pe săptămână!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top