Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Capricorn octombrie 2017

Horoscop Minerva Capricorn octombrie 2017. Luna octombrie începe pentru ei cu câteva aspecte care îi vor influența serios! Pe 5 octombrie Marte îl trădează pe Pluto, care este în Prima Casă pentru cojuncția cu Venus. Prima însă care îi va întoarce spatele lui Pluto, va fi Venus, pe 3 octombrie. S-ar putea să se simtă deosebit de inovatori, gândindu-se la soluții pentru problemele care îi deranjează de câteva săptămâni!

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Să profite de aceste conjuncturi și să le folosească aplicându-le în domeniile preferate. S-ar putea să se simtă, odată în plus, conectați la obiectivele lor. Pot apărea persoane ale căror intenții să fie discutabile. Vor afla adevăratele lor motive și vor trebui să ia o decizie cu privire la felul în care vor face față acestei situații.

În timp ce această relație dinamică, între cele două planete, poate provoca inițial o stare de tensiune, conjuncția vine să elimine distanța dintre ei și o anumită persoană, ceea ce va îmbunătăți într-un final relația. Pluto, planeta transformărilor interioare, va trece prin Casa personalității lor toată luna, astfel încât se pot aștepta la efecte serioase.

Relațional, lucrurile stau sub semn saturnian, cu planeta în Casa a 12-a, de unde va trece pe 31 decembrie în semnul lor. De asemenea, Jupiter le tranzitează partea superioară a emisferei nordice și le aduce oportunități care ar trebui să le dea de gândit. Aceste două planete vor produce cea mai mare schimbare pentru ei, în cursul lunii octombrie.

Pe 10 octombrie, Jupiter va intra în Scorpion și în Casa a 11-a, casa mediului social în care trăiesc, a prietenilor dar și a realizărilor personale. Jupiter îi va ajuta să-și extindă cercul prieteni, fie ca număr, fie calitativ. S-ar putea să aibă ocazia să se alăture unei organizații de profil și aici vor întâlni alți parteneri.

Jupiter le va cere să își urmeze destinul și să își completeze studiile, de aceea este foarte important să dea importanță viselor pe care le au, undeva pe la mijlocul lunii octombrie. Activitatea subconștientului va fi intensă, în special în timp ce dorm sau se relaxează.

Jupiter este un suport de încurajare și de încredere și va face totul pentru a le îndeplini dorințele. Această nouă creștere îi va ajuta în stabilizarea fundamentului viitorului lor. Vor beneficia de nașterea unor noi concepte, idei și de analizarea potențialului lor.

Nu trebuie decât să rămână prezenți și realiști în ceea ce își doresc, racordați la rutina și obiceiurile curente. Cum vă servesc acum și cum le vor servi pe termen lung? De ei depinde. Dacă sunt singuri să deschidă bine ochii, după 15 octombrie, deoarece în următoarele două săptămâni este posibil ca iubirea să bată și la poarta lor.

Dacă sunt deja într-o relație, să se aștepte ca iubirea să-și arate noi valențe, deoarece Luna Nouă aduce cu ea o energie benefică și înnoitoare! Când Marte va intra în Balanță pe 22 octombrie, este posibil să fie infuzați cu val de energie creativă și sexuală, alimentată și de Venus, care este tot în Balanță. Această a treia săptămână din octombrie va fi una specială pentru ei.

Profesional, Saturn și Jupiter vor influența multe zone ale temei natale, în special, cariera și viața profesională. Dacă au o profesie care le îndeplinește visele, eforturile lor vor fi recompensate și recunoscute.

Dacă trec printr-o perioadă de schimbare a carierei, vor avea un șir de oportunități ca să-și pună în valoare talentele și abilitățile, în fața potențialilor angajatori. Pe 14 octombrie, Venus intră în Balanță, ocazia perfectă pentru ei să fie creativi.

Luna Nouă din 19 octombrie, care va avea loc în Balanță, este un moment bun pentru a evalua relațiile din viața lor profesională. Care dintre ele le servesc acum? Cu toată energia pe care o aduc la locul de muncă, sunt în măsură să își echilibreze angajamentele sociale?

Financiar, această perioadă de expansiune poate aduce noi oportunități. Pentru că sunt atât de ambițioși și de practici, acest sector va înflori în cursul lunii octombrie, nu trebuie decât să își aleagă cu înțelepciune proiectele.

Pe măsură ce Pluto își continuă călătoria prin semnul lor, Universul îi va încuraja să privească mai adânc în sine. Au atins obiectivele financiare pe care și le-au propus sau mai au încă de așteptat? Este un moment de reflexie de care aveau nevoie.

Să observe natura realității lor interioare, în comparație cu cea fizică. Din fericire, sextilul cu Mercur aflat în elevație în Scorpion, le aduce ceea ce au nevoie: realism și spirit practic. Acest lucru indică faptul că vor avea succes în comunicare, mai ales atunci când vine vorba de probleme financiare.

Se vor bucura de sănătate pe tot parcursul lunii, datorită aspectelor favorabile ale lui Saturn cu Mercur, Soarele și Jupiter. Ar trebui să se odihnească mai mult și să își programeze activitățile cu grijă, dacă suferă de vreo boală cronică.

Ca semn de pământ, care răspunde de metabolismul intern dar și de metabolizarea elementelor nutritive, mulți dintre nativii Capricorn suferă de tulburări digestive. Iată câteva remedii pentru le pot ajuta digestia – bananele, sfecla roșie, iaurtul, avocado, lămâia, secara, cartofii dulci și să consume cât mai multă apă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top